Advocaat Langelille

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Langelille?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Langelille verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Langelille – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Langelille gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Langelille
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Langelille, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Echtenerbrug, Echten en Bantega bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Langelille

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Langelille zoekt, je gemiddeld genomen niet in een vrolijke bui bent. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Langelille een nare. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Langelille een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Langelille is namelijk de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Bovendien is een jurist veelal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Langelille een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je flink in je expeditie naar een geschikte advocaat in Langelille. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Langelille
 • Ontslag aanvechten in Langelille
 • Personen- en Familierecht advocaat Langelille
 • Arbeidsrecht advocaat Langelille
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Langelille
 • Strafrecht advocaat Langelille
 • Letselschade advocaat Langelille
 • Ondernemingsrecht advocaat Langelille
 • Civielrecht advocaat Langelille
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Langelille

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Langelille

Een plaatselijk advocatenkantoor in Langelille kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Langelille helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Langelille is dat je doorgaans een persoon in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt altijd per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Langelille

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Langelille

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Langelille, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Langelille zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Langelille. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Langelille voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Langelille

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Langelille. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Langelille. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Langelille niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Langelille kan je hiermee helpen.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Langelille verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Langelille?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Langelille.

Letselschade advocaat Langelille

Een letselschade advocaat in Langelille kan je helpen om een treffende schadevordering te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een overige reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Langelille je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is dus een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Langelille is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Langelille vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Langelille.

Letselschade advocaat Langelille zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Langelille zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Langelille

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Langelille in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Langelille terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Langelille te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Langelille.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Langelille en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Langelille

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare aangelegenheid, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Langelille zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Langelille te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Langelille is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Langelille veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Langelille in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Langelille in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Langelille

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Langelille

Deskundig en vakkundig.

8 mei 2022

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Deborah van Veen

Vertrouwelijke advocaat getroffen

27 april 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Bram Blom

Top advocaat gevonden

22 april 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze botsing. Top

- Ronald van der Meer

Correct geregeld

14 april 2022

Had in korte tijd een goede offerte op maat, super!

- Wendy van de Berg

Werkelijke vakkundige binnen rechtsgebied

9 april 2022

Mijn jurist had duidelijk flink wat ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor erg veel ontspanning.

- Renate Visser

Geding tot een goed einde

1 april 2022

Professionele ondersteuning gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Sebastiaan Hendriks

Voelt betrouwbaar

22 maart 2022

Vertrouwde partij ontdekt die me ondersteunt. Top!

- Petra Koning

Zeer tevreden met onze raadsman

18 maart 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de begeleiding na onze botsing. Top

- Vincent Wolters

Snel en juiste raadsman gevonden

12 maart 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Roy de Leeuw

Uitgelichte advocatenkantoren uit Langelille

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/