Advocaat Leimuiden

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Leimuiden?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Leimuiden verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Leimuiden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Leimuiden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Leimuiden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leimuiden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rijnsaterwoude, Woubrugge en Nieuwveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Leimuiden

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Leimuiden? Het vinden van de allerbeste advocaat in Leimuiden is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds fijn is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Leimuiden die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Leimuiden
 • Ontslag aanvechten in Leimuiden
 • Personen- en Familierecht advocaat Leimuiden
 • Arbeidsrecht advocaat Leimuiden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Leimuiden
 • Strafrecht advocaat Leimuiden
 • Letselschade advocaat Leimuiden
 • Ondernemingsrecht advocaat Leimuiden
 • Civielrecht advocaat Leimuiden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Leimuiden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Leimuiden

Men vraagt zich regelmatig af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Leimuiden een goed besluit is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een professional vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Bijna elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Leimuiden kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Leimuiden. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of personen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Leimuiden is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Leimuiden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Leimuiden

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Leimuiden die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je probleem. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Leimuiden staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Leimuiden te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Leimuiden je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm bepalend, zeker wanneer de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een bijpassend aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Leimuiden, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Leimuiden

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Leimuiden. Je kunt een jurist in Leimuiden namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Leimuiden niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Leimuiden kan je hiermee helpen.

Bekijk vooraf wel altijd even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Leimuiden uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Leimuiden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Leimuiden.

Letselschade advocaat Leimuiden

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Leimuiden wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Leimuiden te treffen. Het moet namelijk wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Leimuiden die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Leimuiden.

Letselschade advocaat Leimuiden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Leimuiden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Leimuiden

Wanneer je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Leimuiden in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Leimuiden heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daarom is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Leimuiden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Leimuiden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Leimuiden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Leimuiden

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Leimuiden zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Leimuiden te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Leimuiden is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Leimuiden aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Leimuiden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Leimuiden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Leimuiden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Leimuiden

Vlot en passende raadsman gevonden

3 mei 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Linda Bakker

Afhandeling was geweldig

24 april 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Marijke van der Heijden

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

15 april 2024

Zeer solide en correct advies gekregen door de advocaat.

- Alexander Hermans

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

13 april 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Hendrika Dekker

Uitblinker in zijn vakgebied

2 april 2024

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de compensatie was royaal, door mijn jurist!

- Danny van de Velde

Door raad en daad bijgestaan

26 maart 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn jurist stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Begeleiding was prima

- Ruben Boer

Juridische advies

22 maart 2024

Duidelijk deskundige raadsman getroffen. Deze hielp enorm.

- Adrianus Jonker

Onvoorzien een grote vergoeding toegekend gekregen. Het verdriet is hierdoor veel minder.

14 maart 2024

- Cornelis van de Brink

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

6 maart 2024

- Kevin de Haan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Leimuiden

Berntsen Mulder Advocaten Letselschade

Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 424 172
https://letselschade.berntsenmulder.nl/

Berntsen Mulder Advocaten

Burgemeester Visserpark 13 15
2405 CP Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 427 195
https://www.berntsenmulder.nl/

La Gro Geelkerken Advocaten

Prins Bernhardlaan 35
2404 NE Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 503 250
http://www.lagrogeelkerken.nl/