Advocaat Nieuwveen

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Nieuwveen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Nieuwveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nieuwveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Nieuwveen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Nieuwveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rijnsaterwoude, Zwammerdam en Ter Aar bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nieuwveen

Wanneer je een advocaat in Nieuwveen zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Nieuwveen een nare. Toch wil je een passende advocaat in Nieuwveen zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Nieuwveen en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Tevens is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daardoor is het uitzoeken van een geschikte advocaat in Nieuwveen een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Nieuwveen je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nieuwveen
 • Ontslag aanvechten in Nieuwveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Nieuwveen
 • Arbeidsrecht advocaat Nieuwveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nieuwveen
 • Strafrecht advocaat Nieuwveen
 • Letselschade advocaat Nieuwveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Nieuwveen
 • Civielrecht advocaat Nieuwveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nieuwveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nieuwveen

Een advocatenkantoor in Nieuwveen heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Nieuwveen inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewild, maar zeker als het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nieuwveen heb je altijd nog een persoon die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Nieuwveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Nieuwveen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Nieuwveen die je verder kunnen helpen, los van je vraagstuk. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Nieuwveen.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Nieuwveen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Nieuwveen je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Nieuwveen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nieuwveen

Een jurist in Nieuwveen mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Nieuwveen uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je vervullen. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nieuwveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nieuwveen.

Letselschade advocaat Nieuwveen

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Nieuwveen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Nieuwveen te treffen. Het moet tenslotte wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Nieuwveen die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nieuwveen.

Letselschade advocaat Nieuwveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nieuwveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nieuwveen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Alleen zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Nieuwveen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. En zo ben je in ieder geval verzekerd van capabel advies op maat.

Aansluitend is een adviesgesprek over het algemeen de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nieuwveen

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nieuwveen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Nieuwveen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Nieuwveen is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Nieuwveen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nieuwveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nieuwveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nieuwveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nieuwveen

Gewoon goed

26 april 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Wilhelmus de Graaf

Kennis van zaken

20 april 2024

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Nicolaas de Jonge

Door raad en daad bijgestaan

11 april 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

Goed bijgestaan

- Yvonne Timmermans

Goedkoop is duurkoop

3 april 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Maurice Wolters

Convenant geregeld

29 maart 2024

Echtscheidingsconvenant was snel verzorgd. Super!

- Angela Kramer

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

22 maart 2024

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Eveline van Vliet

Werkelijke expert in rechtsgebied

16 maart 2024

Mijn raadsman had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Miranda Post

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

9 maart 2024

Er is in onze kwestie door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Caroline van de Veen

Heb door mijn advocaat een uiterst eerlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is hierdoor veel lager.

28 februari 2024

- Mirjam Hoekstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nieuwveen

Berntsen Mulder Advocaten Letselschade

Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 424 172
https://letselschade.berntsenmulder.nl/

Berntsen Mulder Advocaten

Burgemeester Visserpark 13 15
2405 CP Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 427 195
https://www.berntsenmulder.nl/

La Gro Geelkerken Advocaten

Prins Bernhardlaan 35
2404 NE Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 503 250
http://www.lagrogeelkerken.nl/