Advocaat Lengel

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Lengel die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Lengel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lengel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Lengel gezocht?

Een advocaat uit Lengel vinden

Advocaat Lengel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lengel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Netterden, Braamt en Wijnbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lengel

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Lengel zoekt, je doorgaans niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Lengel een vervelende. Toch is het vinden van de passende advocaat in Lengel een klus die belangrijk is. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Lengel en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Daarnaast huur je een advocaat veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Dus is het zoeken van een juiste advocaat in Lengel een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je fors in je expeditie naar een passende advocaat in Lengel. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lengel
 • Ontslag aanvechten in Lengel
 • Personen- en Familierecht advocaat Lengel
 • Arbeidsrecht advocaat Lengel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lengel
 • Strafrecht advocaat Lengel
 • Letselschade advocaat Lengel
 • Ondernemingsrecht advocaat Lengel
 • Civielrecht advocaat Lengel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lengel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lengel

Een plaatselijk advocatenkantoor in Lengel kan absoluut uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Lengel helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen wenselijk, maar met name wanneer het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Lengel is dat je doorgaans iemand in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Lengel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Lengel

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Lengel, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Lengel zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet puur met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Lengel. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Lengel vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lengel

Een jurist in Lengel is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Lengel niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Lengel uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer goede juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet verrichten. Hou er dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lengel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lengel.

Letselschade advocaat Lengel

Een letselschade advocaat in Lengel kan je bijstaan om een treffende vergoeding te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Lengel je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Lengel is dat hij de gehele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Lengel vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lengel.

Letselschade advocaat Lengel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lengel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lengel

Indien je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Lengel in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Lengel heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist vandaar is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Lengel.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lengel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lengel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lengel

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lengel. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Lengel hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lengel? Een geschikte kandidaat vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Lengel echt heel simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lengel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lengel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lengel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lengel

Goed afgehandeld.

16 mei 2023

Vlot en duidelijk geregeld. Dank!

- Alexander Smit

Eenvoudig goed

13 mei 2023

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Renate de Koning

Betrouwbare raadsman gevonden

3 mei 2023

Erg betrouwbaar en correct advies gekregen van de advocaat.

- Joyce de Jonge

Vlot en passende advocaat gevonden

25 april 2023

Ondanks de haast kwestie een raadsman gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Top!

- Irene van Doorn

Zorgvuldig afgehandeld

17 april 2023

Had in korte tijd een goede offerte op maat, top!

- Natasja Verhoeven

Kennis van wetgeving

12 april 2023

Zoals gehoopt, enorm professioneel.

- Nancy van de Berg

Heb door mijn advocaat een buitengewoon beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is hierdoor een stuk lager.

4 april 2023

- Steven Sanders

Moment voor actie

1 april 2023

Geen woorden maar daden. Met mijn jurist stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Na aanvragen offertes direct ontvangen*
Snel de offertes ontvangen en een passende jurist gevonden.

- Edwin Visser

Vakkundig en ervaren

20 maart 2023

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Charlotte Post

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lengel

Du Plessis Letselschade Advocatuur

Oudste Poortstraat 7
7041 AP 's-Heerenberg
Nederland

0314 843 984
https://www.duplessis-letselschade.nl/

Sanders Advocatenkantoor

J.F. Kennedylaan 101-A
7001 CZ Doetinchem
Nederland

0314 363 930
https://www.advocatenuurtarief.nl/Gelderland/doetinchem/Advocatenkantoor-Sanders-3032

Grootjans Advocaten & Mediators Doetinchem

Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Nederland

0314 342 440
http://www.grootjansadvocaten.nl/