Advocaat Lexmond

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Lexmond?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lexmond verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lexmond – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Lexmond gezocht?

Een advocaat uit Lexmond vinden

Advocaat Lexmond
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lexmond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Leerbroek, Nieuwland en Meerkerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lexmond

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Lexmond? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Lexmond te zoeken voor juridische zaken. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds plezierig is, maar echt voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Lexmond. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Lexmond die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lexmond
 • Ontslag aanvechten in Lexmond
 • Personen- en Familierecht advocaat Lexmond
 • Arbeidsrecht advocaat Lexmond
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lexmond
 • Strafrecht advocaat Lexmond
 • Letselschade advocaat Lexmond
 • Ondernemingsrecht advocaat Lexmond
 • Civielrecht advocaat Lexmond
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lexmond

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lexmond

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Lexmond een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat veelal prima van pas. Denk hier aan een problemen met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Lexmond kan je dan verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Lexmond. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens natuurlijk een aardig plan, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Lexmond is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Lexmond

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Lexmond

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Lexmond te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Lexmond staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het handig om diverse advocaten in Lexmond te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Kijk overwegend bij welke advocaten in Lexmond je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm van belang, zeker wanneer de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je direct een passend aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Lexmond, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lexmond

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Lexmond. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Lexmond. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Lexmond niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Lexmond kan je daarbij helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Lexmond de procedure echt uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lexmond?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lexmond.

Letselschade advocaat Lexmond

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Lexmond je begeleiden. Het kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Lexmond helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is dus een veel uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Lexmond is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Lexmond vindt je vrijblijvend, goedkoop en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lexmond.

Letselschade advocaat Lexmond zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lexmond zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lexmond

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Lexmond in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Lexmond heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Lexmond te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lexmond.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lexmond en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lexmond

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lexmond. Uit elkaar gaan is natuurlijk altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Lexmond wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lexmond? Een geschikte kandidaat vinden is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Lexmond echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lexmond in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lexmond in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lexmond

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lexmond

Kennis van zaken

29 april 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Cornelis Jansen

Individueel bijgestaan

26 april 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Bram Wolters

Heel erg professioneel

18 april 2024

Mijn advocaat had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Linda Kuijpers

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

8 april 2024

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Elizabeth Verhoeven

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

31 maart 2024

Goed bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Niels Bos

Uitblinker in zijn vakgebied

24 maart 2024

Een lastige periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de schadevergoeding was substantieel, dankzij mijn advocaat!

- Adriaan van de Veen

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

22 maart 2024

Erg deugdelijk en gepast advies gekregen via de advocaat.

- Ilse de Groot

Scheiding tot goed eindpunt gebracht

15 maart 2024

Totaal ontzorgd door mijn raadsman gedurende scheiding.

- Arjan Kramer

Uit elkaar gaan ging correct

4 maart 2024

Door mijn raadsman geen problemen gehad tijdens de scheiding van mijn vrouw.

- Klaas van Leeuwen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lexmond

Israels Van Kessel Advocaten en mediation

Parmentierstraat 2
4143 HA Leerdam
Nederland

0345 545 700
http://www.israelsvankessel.nl/

Bikker Advocatuur

Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

030 750 8967
http://bikker-advocatuur.nl/

Veldman Advocatuur en Mediation

Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

030 750 8844
https://www.vamadvocatuur.nl/