Advocaat Limmen

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Limmen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Limmen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Limmen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Limmen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Limmen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Limmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Egmond aan de Hoef, Egmond Binnen en Uitgeest bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Limmen

Indien je een advocaat in Limmen zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Vaak gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Limmen als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een juiste advocaat in Limmen zoeken. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Limmen en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Bovendien huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het kiezen van een geschikte advocaat in Limmen een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je fors in je zoektocht naar een passende advocaat in Limmen. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Limmen
 • Ontslag aanvechten in Limmen
 • Personen- en Familierecht advocaat Limmen
 • Arbeidsrecht advocaat Limmen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Limmen
 • Strafrecht advocaat Limmen
 • Letselschade advocaat Limmen
 • Ondernemingsrecht advocaat Limmen
 • Civielrecht advocaat Limmen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Limmen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Limmen

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Limmen regelen een geschikte keuze is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een professional die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een goede uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aardig eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Limmen kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Limmen. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook doorgaans een aardig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Limmen is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Limmen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Limmen

Los van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Limmen te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die enorm deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Limmen.

Echter is het verstandig om allerlei advocaten in Limmen te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisveld. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Limmen je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm van belang, zeker als de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk een passend aanbod. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Limmen, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Limmen

Een jurist in Limmen mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Limmen, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Limmen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Limmen.

Letselschade advocaat Limmen

Misschien denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Limmen voor je te laten werken, echter dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Limmen te vinden. Het moet immers wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Limmen om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Limmen.

Letselschade advocaat Limmen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Limmen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Limmen

Heb je een conflict met je werk of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Limmen krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. En zo ben je ook gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Daarna hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is voornamelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Limmen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Limmen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Limmen

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Limmen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Limmen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Limmen is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Limmen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Limmen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Limmen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Limmen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Limmen

Echtscheiding uitstekend geregeld

29 mei 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Bedankt!

- Robertus Dekker

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

25 mei 2024

Er is in onze kwestie door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Willem van der Linden

Deskundig en vakkundig.

16 mei 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Ingrid Bos

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

6 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Adriaan de Koning

Top advies gekregen!

1 mei 2024

Duidelijk advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Ingrid van de Ven

We zijn persoonlijk begeleid

22 april 2024

Juridische woordgebruik helder vertaald in het geding. Erg tevreden met het traject.

- Mirjam van der Linden

Uitermate vakkundig

19 april 2024

Mijn advocaat had duidelijk flink wat ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Arjan Driessen

Zijn super bijgestaan in de procedure

13 april 2024

De begeleiding tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Sander de Haan

Goed afgehandeld.

31 maart 2024

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Nicole de Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Limmen

Advocatenkantoor Warmerdam Alkmaar

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar
Nederland

072 210 0161
http://www.advocatenkantoorwarmerdam.nl/

Klaver Advocaten B.V.

Ritsevoort 2
1811 DN Alkmaar
Nederland

072 511 3273
http://www.klaver-advocaten.nl/

Advocatenkantoor Kiewitt

Kennemerstraatweg 117
1814 GE Alkmaar
Nederland

072 540 2722
http://kiewittverhoevenadvocaten.nl/