Advocaat Castricum

Wil jij een ijzersterke advocaat in Castricum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Castricum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Castricum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Castricum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Castricum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Castricum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Velsen Zuid, Driehuis en Wijk aan Zee bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Castricum

Wanneer je een advocaat in Castricum zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Veelal gaan advocaten gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Castricum als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een verstandige advocaat in Castricum zoeken. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Castricum en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Ook is een jurist dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Castricum een serieuze taak.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je speurtocht naar een passende advocaat in Castricum. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Castricum
 • Ontslag aanvechten in Castricum
 • Personen- en Familierecht advocaat Castricum
 • Arbeidsrecht advocaat Castricum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Castricum
 • Strafrecht advocaat Castricum
 • Letselschade advocaat Castricum
 • Ondernemingsrecht advocaat Castricum
 • Civielrecht advocaat Castricum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Castricum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Castricum

Men vraagt zich vaak af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Castricum een verstandig besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Bijna iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Castricum kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Castricum. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch begeleiding wil hebben over die specifieke zaak. Voor bedrijven of personen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Castricum toepasbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Castricum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Castricum

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Castricum, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Castricum. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Castricum. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Castricum hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Castricum

Een jurist in Castricum is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Castricum niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Castricum, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe fijn een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Castricum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Castricum.

Letselschade advocaat Castricum

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Castricum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Castricum te vinden. Het moet zeker wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Castricum om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Castricum.

Letselschade advocaat Castricum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Castricum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Castricum

Wanneer je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Castricum in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Castricum terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Castricum.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Castricum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Castricum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Castricum

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Castricum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Castricum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Castricum is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Castricum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Castricum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Castricum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Castricum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Castricum

Snel en passende raadsman gevonden

20 juni 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Nathalie Wolters

Oprecht een kenner

10 juni 2024

Dankzij mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Stefan Martens

Echt een specialist

4 juni 2024

Met mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een flinke schade-uitkering gekregen voor opgelopen letsel.

- Kelly Evers

Een persoon die weet waar die het over heeft

27 mei 2024

Direct de passende man ontdekt. Fantastisch!

- Maurice Visser

Betrouwbare partij

19 mei 2024

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Fantastisch!

- Claudia de Wit

Juridische ondersteuning was fijn

14 mei 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Petrus van der Horst

Snel en passende advocaat gevonden

8 mei 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Franciscus Vermeulen

Snel een passende jurist geregeld.

28 april 2024

Ongeacht de spoed kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Wendy Dekker

Top advocaat gevonden

21 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Top

- Rutger van de Velde

Uitgelichte advocatenkantoren uit Castricum

Advocatenkantoor Lewin

Anna Van Renesseplein 8
1911 KN Uitgeest
Nederland

0251 362 022
http://www.advocaatlewin.nl/blog/

Smal Otte Advocatuur & Mediation

Rijksweg 102
1906 BK Limmen
Nederland

0251 670 212
http://www.smalcs.nl/

Advocatenkantoor i-ee.

Anna Van Renesseplein 8
1911 KN Uitgeest
Nederland

0251 362 037
http://www.i-ee.nl/