Advocaat Loozen

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Loozen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Loozen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Loozen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Loozen gezocht?

Een advocaat uit Loozen vinden

Advocaat Loozen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Loozen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hoogenweg, Holtheme en Anerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Loozen

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Loozen? Het vinden van de beste advocaat in Loozen is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Loozen te zoeken in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

Wij helpen je om je te assisteren met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Loozen. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Loozen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Loozen
 • Ontslag aanvechten in Loozen
 • Personen- en Familierecht advocaat Loozen
 • Arbeidsrecht advocaat Loozen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Loozen
 • Strafrecht advocaat Loozen
 • Letselschade advocaat Loozen
 • Ondernemingsrecht advocaat Loozen
 • Civielrecht advocaat Loozen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Loozen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Loozen

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Loozen regelen een geschikte keuze is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het loon of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Loozen kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Loozen. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch advies wil hebben over deze specifieke zaak. Voor bedrijven of personen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Loozen is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Loozen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Loozen

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Loozen, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Loozen zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk geding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Indien je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Loozen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Loozen voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Loozen

Een jurist in Loozen mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Loozen, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je vervullen. Hou er dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Loozen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Loozen.

Letselschade advocaat Loozen

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Loozen je assisteren. Dat kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Loozen helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is daarom een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Loozen is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Loozen vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Loozen.

Letselschade advocaat Loozen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Loozen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Loozen

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een prima idee om offertes aan te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de streek. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Loozen krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Loozen die jij dan echt zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van geschikt advies op maat.

Dan hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Loozen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Loozen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Loozen

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende kwestie, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Loozen zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Loozen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Loozen is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Loozen veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Loozen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Loozen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Loozen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Loozen

Top advocaat gevonden

7 september 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze botsing. Top

- Paulus Peeters

Betrouwbare raadsman gevonden

29 augustus 2023

Erg betrouwbaar en gepast advies gekregen van de advocaat.

- Arjan Kuipers

Verstand van de wet

26 augustus 2023

Zoals gewenst, zeer professioneel.

- Frank Gerritsen

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

17 augustus 2023

In minder dan sommige ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Klaas van de Ven

Inhoudelijk en bekwaam.

7 augustus 2023

De offertes rap na verzoek binnen en daardoor snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Judith Hendriks

Door raad en daad geholpen

26 juli 2023

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!

Na opvragen offertes direct ontvangen*
Vlug de offertes ontvangen en een juiste jurist gevonden.

- Caroline van Dongen

Rechtzaak gewonnen!

18 juli 2023

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Björn Brouwer

Scheiding tot fijn einde gebracht

15 juli 2023

Totaal ontzorgd door mijn jurist tijdens scheiding.

- Eric van der Linden

Kei in zijn vakgebied

3 juli 2023

Een lastige periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was royaal, door mijn advocaat!

- Maartje van der Laan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Loozen

Advocaten Schuldink

Kerkpad 1
7771 CS Hardenberg
Nederland

0523 624 362
http://www.schuldink.nl/

Marquant Advocaten

Stelling 8
7773 ND Hardenberg
Nederland

0523 280 220
https://marquantadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Johannink

Molenstraat 31
7741 GN Coevorden
Nederland

0524 523 031
https://www.advo-johannink.nl/