Advocaat Made

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Made die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Made verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Made – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Made gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Made
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Made, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hooge Zwaluwe, Geertruidenberg en Raamsdonksveer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Made

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Made? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Made te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Made te vinden in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Made. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Made die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Made
 • Ontslag aanvechten in Made
 • Personen- en Familierecht advocaat Made
 • Arbeidsrecht advocaat Made
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Made
 • Strafrecht advocaat Made
 • Letselschade advocaat Made
 • Ondernemingsrecht advocaat Made
 • Civielrecht advocaat Made
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Made

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Made

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Made een handig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om onder andere een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat meestal goed van pas. Denk hierbij aan een problemen met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Made kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Made. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of mensen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Made is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Made

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Made

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Made, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Made zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet sec met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een onenigheid eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Made. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Made jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Made

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Made. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten doen door een jurist in Made. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Made kan je hierbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Made de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Made?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Made.

Letselschade advocaat Made

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Made je bijstaan. Dat kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Made assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Made is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Made vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Made.

Letselschade advocaat Made zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Made zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Made

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is natuurlijk een goed idee om offertes op te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de buurt. Alleen zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Made. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is immers wel enorm prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Hierna hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Made.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Made en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Made

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en nare affaire, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Made zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Made te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Made is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Made flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Made in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Made in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Made

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Made

Rechtzaak gewonnen!

30 mei 2024

Dankzij mijn geweldige advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Melanie van der Laan

Echte specialist binnen rechtsgebied

22 mei 2024

Mijn jurist had overduidelijk veel ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Mark Vermeulen

Hoge schadevergoeding bij letsel

14 mei 2024

- Pascal Bosman

Enorm professioneel

7 mei 2024

Mijn raadsman had duidelijk flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Jasper Wolters

Proces tot een goed einde

28 april 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Renate van Veen

Betrouwbare partij

24 april 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Fantastisch!

- Catharina de Lange

Goedkoop is duurkoop

15 april 2024

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere jurist heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke raadsman gevonden. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Adriana Mulder

Proces tot een prima einde

13 april 2024

Vakkundige support gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt!!

- Annemarie van Dongen

Echtscheiding ging degelijk

3 april 2024

Dankzij mijn advocaat geen zorgen gehad gedurende de scheiding van mijn partner.

- Elisabeth van Dongen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Made

Advocatenkantoor Absolvo

Buys Ballotstraat 5
4816 CL Breda
Nederland

076 562 1076
http://advocatenkantoorabsolvo.nl/

Legitimus

Blauwtjes 126
4814 TP Breda
Nederland

076 711 0341
http://www.legitimus.nl/

Arcus Letselschade

Hoge Mosten 50-64
4822 NH Breda
Nederland

076 700 2775
http://www.arcusletselschade.nl/