Advocaat Drimmelen

Wil jij een betaalbare advocaat uit Drimmelen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Drimmelen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Drimmelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Drimmelen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Drimmelen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Drimmelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en Made bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Drimmelen

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Drimmelen zoekt, je meestal niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Drimmelen een nare. Toch wil je een handige advocaat in Drimmelen vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Drimmelen en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Daarnaast huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het kiezen van een goede advocaat in Drimmelen een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Drimmelen je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Drimmelen
 • Ontslag aanvechten in Drimmelen
 • Personen- en Familierecht advocaat Drimmelen
 • Arbeidsrecht advocaat Drimmelen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Drimmelen
 • Strafrecht advocaat Drimmelen
 • Letselschade advocaat Drimmelen
 • Ondernemingsrecht advocaat Drimmelen
 • Civielrecht advocaat Drimmelen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Drimmelen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Drimmelen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Drimmelen kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Drimmelen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewenst, maar vooral als het gaat over complexe juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Drimmelen is dat je altijd een individu in de nabijheid hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Drimmelen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Drimmelen

Om de goede personen in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Drimmelen. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Drimmelen. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Drimmelen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Drimmelen voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Drimmelen

Een jurist in Drimmelen mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Drimmelen, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe goed een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet doen. Het is daarom van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Drimmelen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Drimmelen.

Letselschade advocaat Drimmelen

Misschien denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Drimmelen voor je te laten werken, echter dit kan tevens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Drimmelen te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Drimmelen die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Drimmelen.

Letselschade advocaat Drimmelen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Drimmelen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Drimmelen

Indien je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Drimmelen in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Drimmelen heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Drimmelen te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Drimmelen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Drimmelen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Drimmelen

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Drimmelen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Drimmelen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Drimmelen is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Drimmelen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Drimmelen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Drimmelen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Drimmelen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Drimmelen

Erg tevreden met onze raadgever

21 mei 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Super.

- Simon Smits

Echtscheiding goed begeleid

13 mei 2024

Ingewikkelde regeling kritisch afgehandeld door raadsman. Dank u wel.

- Jelle Willemsen

Allerbeste advocaat van Holland

8 mei 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Bastiaan van Wijk

Eenvoudig goed

1 mei 2024

Rap en duidelijk afgehandeld. Dank!

- Edwin van Veen

Verstand van zaken

25 april 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Antonius Bakker

Werkelijke vakkundige binnen rechtsgebied

14 april 2024

Een echte specialist getroffen. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Angela van Loon

Kennis van zaken

13 april 2024

Zoals vermoed, zeer professioneel.

- Marieke Visser

Geding keurig begeleid

1 april 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Anouk van de Berg

Voelt goed

28 maart 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Fantastisch!

- Ilse Jansen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Drimmelen

Kessels Advocaten

Julianalaan 1
4819 AB Breda
Nederland

076 525 3535
http://kesselsadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Absolvo

Buys Ballotstraat 5
4816 CL Breda
Nederland

076 562 1076
http://advocatenkantoorabsolvo.nl/

Legitimus

Blauwtjes 126
4814 TP Breda
Nederland

076 711 0341
http://www.legitimus.nl/