Advocaat Meedhuizen

Wil jij een professionele advocaat uit Meedhuizen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Meedhuizen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Meedhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Meedhuizen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Meedhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meedhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wagenborgen, Tjuchem en Delfzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Meedhuizen

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Meedhuizen zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke bui bent. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Meedhuizen een nare. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Meedhuizen vinden. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Meedhuizen en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Daarnaast huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het uitzoeken van een handige advocaat in Meedhuizen een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Meedhuizen je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Meedhuizen
 • Ontslag aanvechten in Meedhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Meedhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Meedhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Meedhuizen
 • Strafrecht advocaat Meedhuizen
 • Letselschade advocaat Meedhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Meedhuizen
 • Civielrecht advocaat Meedhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Meedhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Meedhuizen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Meedhuizen kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Meedhuizen inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is doorgaans gewenst, maar vooral als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Meedhuizen is dat je altijd iemand in de buurt hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Meedhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Meedhuizen

Om de geschikte persoon in te vliegen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Meedhuizen. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Meedhuizen. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Als je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Meedhuizen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Meedhuizen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Meedhuizen

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Meedhuizen. Je kunt een jurist in Meedhuizen namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in Meedhuizen niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Meedhuizen een optie.

Verifiëer van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Meedhuizen verricht kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Meedhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Meedhuizen.

Letselschade advocaat Meedhuizen

Een letselschade advocaat in Meedhuizen kan je begeleiden om een passende claim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Meedhuizen assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Meedhuizen is dat hij de hele procedure voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Meedhuizen vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Meedhuizen.

Letselschade advocaat Meedhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Meedhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Meedhuizen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Meedhuizen in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Meedhuizen heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Meedhuizen te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Meedhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Meedhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Meedhuizen

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Meedhuizen zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Meedhuizen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Meedhuizen is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Meedhuizen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Meedhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Meedhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Meedhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Meedhuizen

Fijne juridische assistentie

23 juni 2024

Geholpen door iemand die heel erg met me meeleeft, erg fijn.

- Marleen van den Bosch

Eenvoudig goed

19 juni 2024

Vlot en verhelderend geregeld. Dank!

- Marieke Evers

Heb door mijn raadsman een buitengewoon passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is daarom veel lager.

15 juni 2024

- Paulus Mulder

Razendsnel een vakkundige professional

6 juni 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die haarfijn wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Monique Schouten

De raadsman was erg bereikbaar

28 mei 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg fijn.

- Deborah Vermeulen

We zijn persoonlijk bijgestaan

20 mei 2024

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het proces. Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Maurice de Haan

Echtscheiding tot fatsoenlijk eindpunt gebracht

13 mei 2024

Volkomen ontzorgd door mijn raadsman bij scheiding.

- Marinus Groen

Gewoonweg vertrouwd

10 mei 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo slim zou zijn.

- Alexander van de Wal

Persoonlijk bijgestaan

1 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Jolanda van Wijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Meedhuizen

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/