Advocaat Meterik

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Meterik?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Meterik verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Meterik – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Meterik gezocht?

Een advocaat uit Meterik vinden

Advocaat Meterik
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meterik, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sevenum, Kronenberg en America bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Meterik

Als je een advocaat in Meterik zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Dikwijls gaan juristen samen met vervelende voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Meterik als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Meterik zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Meterik is namelijk de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het kiezen van een goede advocaat in Meterik een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Meterik je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Meterik
 • Ontslag aanvechten in Meterik
 • Personen- en Familierecht advocaat Meterik
 • Arbeidsrecht advocaat Meterik
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Meterik
 • Strafrecht advocaat Meterik
 • Letselschade advocaat Meterik
 • Ondernemingsrecht advocaat Meterik
 • Civielrecht advocaat Meterik
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Meterik

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Meterik

Een plaatselijk advocatenkantoor in Meterik kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Meterik helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Meterik is dat je doorgaans een persoon in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt altijd per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Meterik

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Meterik

Om de passende personen in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Meterik. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Meterik. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Meterik. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Meterik hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Meterik

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Meterik. Je kunt een jurist in Meterik wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Meterik niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Meterik kan je hiermee helpen.

Controleer vooraf wel iedere keer even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Meterik uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Meterik?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Meterik.

Letselschade advocaat Meterik

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Meterik voor je te laten starten, maar dat kan ook voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die kundige letselschade advocaat in Meterik te vinden. Het moet zeker wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Meterik die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Meterik.

Letselschade advocaat Meterik zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Meterik zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Meterik

Indien je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Meterik in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Meterik terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist daardoor is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Meterik.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Meterik.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Meterik en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Meterik

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Meterik zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Meterik te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Meterik is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Meterik flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Meterik in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Meterik in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Meterik

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Meterik

Gerechtigheid!

7 september 2023

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Wouter de Koning

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

31 augustus 2023

Dankzij mijn raadsman de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Catharina Janssen

Uit elkaar gaan ging degelijk

21 augustus 2023

Door mijn jurist geen zorgen gekregen gedurende de scheiding van mijn levenspartner.

- Marieke de Boer

Had dit veel sneller moeten doen

14 augustus 2023

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Marc Scholten

Enorm vakkundig

8 augustus 2023

Mijn raadsman had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Gerrit van Beek

Prettige juridische bijstand

29 juli 2023

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Klaas Hoekstra

Onvoorzien een royale schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is daardoor een stuk lager.

19 juli 2023

- Sebastiaan Evers

Vliegensvlug een vakkundige prof

11 juli 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Maaike de Jonge

Convenant geregeld

3 juli 2023

Binnen enkele ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Schitterend!

- Eveline de Jonge

Uitgelichte advocatenkantoren uit Meterik

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Het Familierechthuis Advocatuur

Bemmelstraat 2
5961 HN Horst
Nederland

077 398 3000
http://familierechthuis.nl/