Advocaat Nijensleek

Wil jij een top advocaat in Nijensleek die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Nijensleek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nijensleek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Nijensleek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Nijensleek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijensleek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zorgvlied, Doldersum en Boschoord bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nijensleek

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Nijensleek? Het vinden van de beste advocaat in Nijensleek is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Nijensleek te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Nijensleek. Wegens deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Nijensleek die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nijensleek
 • Ontslag aanvechten in Nijensleek
 • Personen- en Familierecht advocaat Nijensleek
 • Arbeidsrecht advocaat Nijensleek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nijensleek
 • Strafrecht advocaat Nijensleek
 • Letselschade advocaat Nijensleek
 • Ondernemingsrecht advocaat Nijensleek
 • Civielrecht advocaat Nijensleek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nijensleek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nijensleek

Een advocatenkantoor in Nijensleek heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Nijensleek inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is altijd gewild, maar vooral indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Nijensleek is dat je natuurlijk iemand in de buurt hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Nijensleek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Nijensleek

Om de passende persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Nijensleek. Advocaten in Nijensleek zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet zuiver met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een aanvaring eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Als je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Nijensleek. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Nijensleek overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nijensleek

Een jurist in Nijensleek is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Nijensleek niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Nijensleek, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nijensleek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nijensleek.

Letselschade advocaat Nijensleek

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Nijensleek wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Nijensleek te treffen. Je zoekt logischerwijs wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Nijensleek om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nijensleek.

Letselschade advocaat Nijensleek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nijensleek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nijensleek

Wanneer je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Nijensleek in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Nijensleek terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Nijensleek te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nijensleek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nijensleek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nijensleek

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare kwestie, ook indien je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nijensleek zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Nijensleek te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Nijensleek is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Nijensleek behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nijensleek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nijensleek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nijensleek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nijensleek

Snel en juiste raadsman gevonden

3 mei 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Sabine van Dongen

Exact zoals gehoopt

28 april 2022

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Linda Koning

Juridische hulp was fijn

23 april 2022

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Chantal van den Broek

Werkelijke specialist binnen rechtsgebied

15 april 2022

Een echte pro getroffen. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Leonie Peeters

Gehele zaak vakkundig begeleid

8 april 2022

Vlotte en directe behandeling van de rechtszaak. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Sanne Sanders

Erg bekwaam

3 april 2022

Mijn jurist had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor zeer veel kalmte.

- Niels Koning

Afhandeling was fantastisch

26 maart 2022

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Daniëlle Vermeulen

We zijn persoonlijk bijgestaan

18 maart 2022

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Yvonne Boer

Kennis van wetgeving

11 maart 2022

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Monique van de Wal

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nijensleek

Omny De Vries Advocaten (vrijdag alleen op afspraak)

Van Harenstraat 46
8471 JE Wolvega
Nederland

0561 613 933
http://www.omnydevries.nl/

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/