Advocaat Boschoord

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit Boschoord die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Boschoord verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Boschoord – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Boschoord gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Boschoord
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 63 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boschoord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wateren, Oude Willem en Zorgvlied bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Boschoord

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Boschoord? Het zoeken van de beste advocaat in Boschoord is nog niet zo eenvoudig. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds plezierig is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Boschoord. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Boschoord die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Boschoord
 • Ontslag aanvechten in Boschoord
 • Personen- en Familierecht advocaat Boschoord
 • Arbeidsrecht advocaat Boschoord
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Boschoord
 • Strafrecht advocaat Boschoord
 • Letselschade advocaat Boschoord
 • Ondernemingsrecht advocaat Boschoord
 • Civielrecht advocaat Boschoord
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Boschoord

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Boschoord

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Boschoord een handig besluit is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een verstandige uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Boschoord kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Boschoord. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of mensen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Boschoord toepasbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Boschoord

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Boschoord

Om de juiste persoon in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Boschoord. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Boschoord. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Indien je een conflict allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer fijn van pas.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Boschoord. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Boschoord jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Boschoord

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Boschoord. Je kunt een jurist in Boschoord namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Boschoord een optie.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Boschoord verricht kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Boschoord?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Boschoord.

Letselschade advocaat Boschoord

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Boschoord je assisteren. Dat kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische misser of een overige reden. Een letselschade advocaat in Boschoord assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is dus een veel uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Boschoord is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Boschoord vindt je vrijblijvend, rendabel en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Boschoord.

Letselschade advocaat Boschoord zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Boschoord zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Boschoord

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Boschoord in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Boschoord heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Boschoord te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Boschoord.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Boschoord en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Boschoord

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Boschoord zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Boschoord te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Boschoord is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Boschoord flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Boschoord in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Boschoord in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Boschoord

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Boschoord

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

2 mei 2022

Zeer solide en passend advies gekregen via de advocaat.

- Nancy Bosman

Jurist met kennis

25 april 2022

Geweldig goed juridisch begeleiding op maat gehad. Dit scheelde enorm veel.

- Marianne Kuiper

Echte specialist in rechtsgebied

18 april 2022

Mijn raadsman had duidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Rutger van Leeuwen

Procedure gewonnen!

17 april 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Laura Hofman

Inhoudelijk en bekwaam.

10 april 2022

De offertes rap na verzoek binnen en daarom snel en prima rechtelijk advies gekregen.

- Arie de Boer

Kei in zijn specialisme

1 april 2022

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de schade-uitkering was flink, dankzij mijn advocaat!

- Albert Dekker

Had dit veel sneller moeten doen

22 maart 2022

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Sebastiaan Timmermans

Betrouwbare advocaat gevonden

20 maart 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Jacobus Maas

Deskundige raadsman

13 maart 2022

Vlug de geschikte man gevonden. Geweldig!

- Michael Bos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Boschoord

Noordhof advocatuur B.V.

Zuiderkuipen 8
9711 HR Groningen
Nederland

050 500 5000
http://www.noordhofadvocatuur.nl/

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/