Advocaat Sumar

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Sumar die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Sumar verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Sumar – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Sumar gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Sumar
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sumar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Garijp, Noardburgum en Burgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sumar

Indien je een advocaat in Sumar zoekt, heeft dat meestal een reden. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Sumar een nare. Toch wil je een passende advocaat in Sumar zoeken. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Sumar is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de beste advocaat in Sumar een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een verstandige advocaat in Sumar. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sumar
 • Ontslag aanvechten in Sumar
 • Personen- en Familierecht advocaat Sumar
 • Arbeidsrecht advocaat Sumar
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sumar
 • Strafrecht advocaat Sumar
 • Letselschade advocaat Sumar
 • Ondernemingsrecht advocaat Sumar
 • Civielrecht advocaat Sumar
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sumar

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sumar

Een regionaal advocatenkantoor in Sumar kan zeker oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Sumar inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Sumar is dat je natuurlijk een persoon in de buurt hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Sumar

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Sumar

Om de juiste persoon in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Sumar. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Sumar. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Als je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Sumar. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Sumar hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sumar

Een jurist in Sumar is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Sumar, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe prima een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sumar?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sumar.

Letselschade advocaat Sumar

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Sumar wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die kundige letselschade advocaat in Sumar te vinden. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Sumar om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sumar.

Letselschade advocaat Sumar zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sumar zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Sumar

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Sumar krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Sumar die jij dan echt zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Bekwaamheid is immers wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische affaires.

Naderhand is een consult gewoonlijk de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sumar.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sumar en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sumar

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sumar. Ondanks dat een echtscheiding een zeer emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Sumar hebben bij dit traject. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sumar? Een goede kandidaat opsporen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Sumar echt geweldig eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sumar in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sumar in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sumar

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sumar

Domweg vertrouwd

19 november 2023

Hoopte al dat mijn raadsman zo slim zou zijn.

- Björn Meijer

Beste jurist van Holland

12 november 2023

Ervaarde een fijne klik met mijn raadsman en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Angelique de Vries

Had dit veel sneller moeten doen

31 oktober 2023

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Maarten van Doorn

Scheiding tot fijn einde gekregen

26 oktober 2023

Volkomen ontzorgd door mijn jurist gedurende echtscheiding.

- Hanneke van Leeuwen

Geding tot een prima einde

13 oktober 2023

Professionele steun gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Dank!

- Angelique Bosch

Inhoudelijk en bekwaam.

4 oktober 2023

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daarom snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Evelien Willems

Eersterangs advocaat gevonden

27 september 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze aanrijding. Geweldig.

- Linda Jonker

Gewoon voortreffelijk

18 september 2023

Hoopte al dat mijn jurist zo degelijk zou zijn.

- Marloes Janssen

We zijn persoonlijk begeleid

13 september 2023

Elke fase werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor zeer content met de begeleiding.

- Pascal Dekker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sumar

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Trip Advocaten & Notarissen

Wiardaplantage 9
8939 AA Leeuwarden
Nederland

058 234 7347
http://www.triplaw.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/