Advocaat Noordeloos

Behoefte aan een top advocaat in Noordeloos die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Noordeloos verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Noordeloos – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Noordeloos gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Noordeloos
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noordeloos, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuwland, Meerkerk en Ameide bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Noordeloos

Zoek je een professionele en goede advocaat in Noordeloos? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Noordeloos te zoeken voor juridische dingen. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds fijn is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Noordeloos. Vanwege deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Noordeloos die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Noordeloos
 • Ontslag aanvechten in Noordeloos
 • Personen- en Familierecht advocaat Noordeloos
 • Arbeidsrecht advocaat Noordeloos
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Noordeloos
 • Strafrecht advocaat Noordeloos
 • Letselschade advocaat Noordeloos
 • Ondernemingsrecht advocaat Noordeloos
 • Civielrecht advocaat Noordeloos
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Noordeloos

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Noordeloos

Een plaatselijk advocatenkantoor in Noordeloos kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Noordeloos inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen wenselijk, maar zeker wanneer het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Noordeloos heb je altijd nog iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Noordeloos

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Noordeloos

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Noordeloos, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Noordeloos. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Noordeloos. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Noordeloos grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Noordeloos

Een jurist in Noordeloos mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Noordeloos niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Noordeloos, kijk dan eerst zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe goed een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet voltrekken. Hou daar dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Noordeloos?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Noordeloos.

Letselschade advocaat Noordeloos

Misschien denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Noordeloos voor je te laten starten, maar dat kan ook voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Noordeloos te vinden. Het moet tenslotte wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Noordeloos om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Noordeloos.

Letselschade advocaat Noordeloos zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Noordeloos zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Noordeloos

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Noordeloos in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Noordeloos heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Noordeloos te vinden.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Noordeloos.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Noordeloos en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Noordeloos

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Noordeloos zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Noordeloos te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Noordeloos is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Noordeloos behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Noordeloos in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Noordeloos in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Noordeloos

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Noordeloos

Voelt vertrouwd

24 april 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me adviseert. Fantastisch!

- Angela Kuiper

Verstand van regelgeving

17 april 2024

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Bas van der Meulen

Werkelijke expert binnen rechtsgebied

11 april 2024

Een echte specialist ontdekt. Dit zorgde voor heel veel kalmte.

- Björn Kramer

Competent en vakkundig.

4 april 2024

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Maaike van Doorn

Juridische hulp was aangenaam

25 maart 2024

Geholpen door een professional die zeer veel met me meeleeft, heel aangenaam.

- Barry van Veen

Eindelijk

19 maart 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Robin de Bruijn

Moment voor actie

16 maart 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Top!

Na opvragen offertes gauw ontvangen*
De offertes waren vlot binnen en daardoor konden we vlug met een advocaat in zee.

- Johanna van der Horst

Persoonlijk bijgestaan

7 maart 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Christiaan Schouten

Werkelijke expert binnen rechtsgebied

28 februari 2024

Mijn raadsman had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Kelly Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Noordeloos

Lexwood Legal Advocatenkantoor

Techniekweg 15
4207 HC Gorinchem
Nederland

0183 513 745
http://www.lexwoodlegal.nl/

Meeuwsen Van den Pol Advocaten

Einsteinstraat 11b
4207 HW Gorinchem
Nederland

0183 749 000
http://www.mvdpadvocaten.nl/

ADWIZA kancelaria prawa holenderskiego / adwokatura

Kruisstraat 21
4201 GE Gorinchem
Nederland

0183 354 544
http://www.adwiza.nl/