Advocaat Oldelamer

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Oldelamer die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Oldelamer verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oldelamer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Oldelamer gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Oldelamer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldelamer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijelamer, Munnekeburen en Oldetrijne bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oldelamer

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Oldelamer zoekt, je doorgaans niet in een beste gemoedstoestand bent. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Oldelamer een nare. Toch wil je een verstandige advocaat in Oldelamer zoeken. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Oldelamer is namelijk de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Tevens is een jurist regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Oldelamer een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je enorm in je speurtocht naar een passende advocaat in Oldelamer. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oldelamer
 • Ontslag aanvechten in Oldelamer
 • Personen- en Familierecht advocaat Oldelamer
 • Arbeidsrecht advocaat Oldelamer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oldelamer
 • Strafrecht advocaat Oldelamer
 • Letselschade advocaat Oldelamer
 • Ondernemingsrecht advocaat Oldelamer
 • Civielrecht advocaat Oldelamer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oldelamer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oldelamer

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Oldelamer inschakelen een verstandige keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om onder andere een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het arbeidsloon of bij een gedwongen ontslag. Zo goed als iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Oldelamer kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Oldelamer. Dit komt grotendeels door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wil hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens meestal een aardig plan, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Oldelamer bruikbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Oldelamer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oldelamer

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Oldelamer die je ook kunnen bijstaan, los van je vraagstuk. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Oldelamer staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Oldelamer te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Oldelamer je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het inhuren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je heel eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Oldelamer, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oldelamer

Een jurist in Oldelamer is niet altijd een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Oldelamer, kijk dan eerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer slechte advocaten. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet doen. Het is zodoende noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oldelamer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oldelamer.

Letselschade advocaat Oldelamer

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oldelamer je assisteren. Dat kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Oldelamer je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een veel uitgebreider begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Oldelamer is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een snel herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Oldelamer vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oldelamer.

Letselschade advocaat Oldelamer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oldelamer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oldelamer

Indien je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Oldelamer in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oldelamer terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oldelamer te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oldelamer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oldelamer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oldelamer

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende kwestie, ook indien je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oldelamer zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Oldelamer te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Oldelamer is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Oldelamer behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oldelamer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oldelamer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oldelamer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oldelamer

Echt een deskundige

22 augustus 2022

Met mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke schade-uitkering gekregen voor opgelopen letselschade.

- Cindy de Jong

Professionele en bedreven

15 augustus 2022

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Patrick Bakker

Convenant afgehandeld

8 augustus 2022

In minder dan een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Ruben Smit

Inhoudelijk en bekwaam.

4 augustus 2022

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Daniël de Jonge

Dreigend ontslag afgewend

29 juli 2022

Dankzij mijn advocaat de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Janneke Jonker

Geen nummer, menselijke behandeling

24 juli 2022

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Elizabeth Jacobs

Proces netjes begeleid

16 juli 2022

Vakkundige support gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Tim Kramer

Deskundig en vakkundig.

4 juli 2022

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Catharina Kramer

Gauw een deskundige professional

1 juli 2022

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die exact wist wat mijn zaak benodigd had.

- Judith Vink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oldelamer

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/