Advocaat Oldetrijne

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Oldetrijne?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oldetrijne verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oldetrijne – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Oldetrijne gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Oldetrijne
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldetrijne, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijelamer, Nijeholtwolde en Oldelamer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oldetrijne

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Oldetrijne zoekt, je gemiddeld niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Vaak gaan juristen samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Oldetrijne als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het vinden van de passende advocaat in Oldetrijne een project die van belang is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Oldetrijne en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Hiernaast huur je een jurist vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Derhalve is het zoeken van een geschikte advocaat in Oldetrijne een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je zoektocht naar een passende advocaat in Oldetrijne. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oldetrijne
 • Ontslag aanvechten in Oldetrijne
 • Personen- en Familierecht advocaat Oldetrijne
 • Arbeidsrecht advocaat Oldetrijne
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oldetrijne
 • Strafrecht advocaat Oldetrijne
 • Letselschade advocaat Oldetrijne
 • Ondernemingsrecht advocaat Oldetrijne
 • Civielrecht advocaat Oldetrijne
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oldetrijne

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oldetrijne

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Oldetrijne regelen een juiste keuze is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een prof die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een contract. Vrijwel iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Oldetrijne kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Oldetrijne. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of personen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Oldetrijne bruikbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Oldetrijne

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Oldetrijne

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Oldetrijne die je ook kunnen bijstaan, los van je kwestie. Ongeacht de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Oldetrijne staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Oldetrijne te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Oldetrijne je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm van belang, zeker als de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een gepast aanbod. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Oldetrijne, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oldetrijne

Een jurist in Oldetrijne is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Oldetrijne uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Het is derhalve belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oldetrijne?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oldetrijne.

Letselschade advocaat Oldetrijne

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oldetrijne je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Oldetrijne assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is daarom een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Oldetrijne is dat hij de hele procedure voor je kan volbrengen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Oldetrijne vindt je vrijblijvend, goedkoop en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oldetrijne.

Letselschade advocaat Oldetrijne zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oldetrijne zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oldetrijne

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Oldetrijne in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oldetrijne terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oldetrijne.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oldetrijne.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oldetrijne en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oldetrijne

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare kwestie, ook als je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oldetrijne zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Oldetrijne te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Oldetrijne is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Oldetrijne behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oldetrijne in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oldetrijne in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oldetrijne

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oldetrijne

Geweldenaar in zijn discipline

28 augustus 2022

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de schade-uitkering was aanzienlijk, dankzij mijn advocaat!

- Catharina van Leeuwen

Geen nummer, humane behandeling

16 augustus 2022

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Adriaan Kuipers

Convenant opgesteld

9 augustus 2022

Echtscheidingsconvenant was vlug verzorgd. Uitstekend!

- Janneke van de Berg

Zoals bedacht

4 augustus 2022

Prima aanbod ontvangen.

- Rob van der Meer

Top geregeld

25 juli 2022

Had in korte periode een passende aanbieding op maat, super!

- Maartje Koning

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

19 juli 2022

Er is in onze zaak door de advocaat gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Ramona Bosman

Eenvoudig goed

16 juli 2022

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Sylvia Kuiper

Top begeleid van begin tot einde proces

4 juli 2022

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Ingrid Bosman

Rechtelijk gewoon top

2 juli 2022

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Jessica Smeets

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oldetrijne

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LE Heerenveen
Nederland

0513 201 084
http://www.bakx-snorn.nl/