Advocaat Onna

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Onna die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Onna verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Onna – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Onna gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Onna
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Onna, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Giethoorn, Kallenkote en De Bult bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Onna

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Onna zoekt, je grofweg niet in een beste bui bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Onna een nare. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Onna een project die belangrijk is. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een individu die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Onna en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Hiernaast huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Vandaar is het kiezen van een goede advocaat in Onna een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Onna je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Onna
 • Ontslag aanvechten in Onna
 • Personen- en Familierecht advocaat Onna
 • Arbeidsrecht advocaat Onna
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Onna
 • Strafrecht advocaat Onna
 • Letselschade advocaat Onna
 • Ondernemingsrecht advocaat Onna
 • Civielrecht advocaat Onna
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Onna

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Onna

Een regionaal advocatenkantoor in Onna kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Onna helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Onna heb je natuurlijk een mens die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Onna

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Onna

Om de goede persoon in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Onna. Advocaten in Onna zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of als je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Onna. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Onna overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Onna

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Onna. Op de eerste plaats is het een optie om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Onna. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Onna niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Onna kan je hierbij helpen.

Controleer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Onna verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Onna?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Onna.

Letselschade advocaat Onna

Een letselschade advocaat in Onna kan je begeleiden om een treffende claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische misser of een overige reden. Een letselschade advocaat in Onna helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Onna is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Onna vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Onna.

Letselschade advocaat Onna zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Onna zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Onna

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Onna in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Onna heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Onna te vinden.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Onna.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Onna en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Onna

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Onna zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Onna te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Onna is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Onna veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Onna in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Onna in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Onna

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Onna

Beste advocaat van het land

25 augustus 2022

Klikte onmiddellijk goed en heb samen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Esther Jacobs

Super verlopen

15 augustus 2022

Snel de passende persoon ontdekt, fijn!

- Natasja de Groot

Snel een passende advocaat geregeld.

12 augustus 2022

Ongeacht de spoed kwestie een raadsman gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Top!

- Monique van Dijk

Meest vakkundige raadsman van Holland

4 augustus 2022

Klikte meteen goed en heb samen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Raymond Scholten

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

26 juli 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel prettig.

- Eva de Jonge

Zoals bedacht

20 juli 2022

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Ilona Prins

Vertrouwde partner

11 juli 2022

Partij gevonden die goed aanvoelt. Super!

- Guido Timmermans

Vertrouwelijke raadsman getroffen

10 juli 2022

Zeer degelijk en correct advies gekregen via de advocaat.

- Renate van de Pol

Scheiding ging fijn

28 juni 2022

Volledig ontzorgd door mijn raadsman gedurende scheiding.

- Petronella de Vries

Uitgelichte advocatenkantoren uit Onna

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/

Maarwijck Advocaten Van

Weerdstraat 9
7941 XL Meppel
Nederland

0522 256 392
http://www.vanmaarwijck.nl/