Advocaat Zuidveen

Behoefte aan een top advocaat in Zuidveen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zuidveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zuidveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Zuidveen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Zuidveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zuidveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Giethoorn, De Bult en Eesveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zuidveen

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Zuidveen? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Zuidveen te zoeken voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Zuidveen te zoeken in het grote aanbod wat er aanwezig is.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Zuidveen. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Zuidveen die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zuidveen
 • Ontslag aanvechten in Zuidveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Zuidveen
 • Arbeidsrecht advocaat Zuidveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zuidveen
 • Strafrecht advocaat Zuidveen
 • Letselschade advocaat Zuidveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Zuidveen
 • Civielrecht advocaat Zuidveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zuidveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zuidveen

Een regionaal advocatenkantoor in Zuidveen kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Zuidveen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Zuidveen is dat je altijd een mens in de nabijheid hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Zuidveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Zuidveen

Om de juiste persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Zuidveen. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Zuidveen. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Zuidveen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Zuidveen voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zuidveen

Een jurist in Zuidveen is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Zuidveen verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Hou daar dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zuidveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zuidveen.

Letselschade advocaat Zuidveen

Een letselschade advocaat in Zuidveen kan je helpen om een treffende claim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige aanleiding hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Zuidveen je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Zuidveen is dat hij de gehele procedure voor je kan doen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Zuidveen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zuidveen.

Letselschade advocaat Zuidveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zuidveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Zuidveen

Indien je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Zuidveen in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Zuidveen heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Zuidveen te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zuidveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zuidveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zuidveen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zuidveen. Ondanks dat een echtscheiding een zeer emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Zuidveen hebben tijdens dit traject. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zuidveen? Een juiste gegadigde vinden is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Zuidveen echt volstrekt makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zuidveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zuidveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zuidveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zuidveen

Eind goed, al goed

12 mei 2022

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Mirjam van Veen

Zoals verwacht

4 mei 2022

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Tessa Dijkstra

Werkelijke specialist binnen rechtsgebied

28 april 2022

Een werkelijke pro getroffen. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Caroline Molenaar

Aanrader!

21 april 2022

Helder advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Robertus Hermans

Precies zoals gehoopt

13 april 2022

Aanbieding was keurig.

- Janneke Evers

De advocaat was hoogst bereikbaar

7 april 2022

Top bereikbare advocaat gekregen, zeer content.

- Joost Kok

Meest vakkundige jurist van Holland

28 maart 2022

Ervaarde een juiste klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Margaretha van den Broek

Rechtzaak gewonnen!

22 maart 2022

Door mijn geweldige advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Ruud de Jong

Verstand van zaken

17 maart 2022

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Elisabeth Kuipers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zuidveen

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/

Maarwijck Advocaten Van

Weerdstraat 9
7941 XL Meppel
Nederland

0522 256 392
http://www.vanmaarwijck.nl/