Advocaat Ooij

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Ooij?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Ooij verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ooij – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ooij gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Ooij
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ooij, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Gendt, Haalderen en Bemmel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ooij

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Ooij zoekt, je grofweg niet in een beste bui bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Ooij een nare. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Ooij een klus die van belang is. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Ooij is immers de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Bovendien is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Dus is het kiezen van een handige advocaat in Ooij een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je fors in je zoektocht naar een goede advocaat in Ooij. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ooij
 • Ontslag aanvechten in Ooij
 • Personen- en Familierecht advocaat Ooij
 • Arbeidsrecht advocaat Ooij
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ooij
 • Strafrecht advocaat Ooij
 • Letselschade advocaat Ooij
 • Ondernemingsrecht advocaat Ooij
 • Civielrecht advocaat Ooij
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ooij

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ooij

Een advocatenkantoor in Ooij heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ooij helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn als het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Ooij is dat je altijd nog een persoon in de nabijheid hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Ooij

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ooij

Om de goede persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ooij. Advocaten in Ooij zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet zuiver met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of als je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Ooij. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft ongetwijfeld wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Ooij jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ooij

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Ooij. Je kunt een jurist in Ooij wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Ooij een optie.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ooij de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ooij?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ooij.

Letselschade advocaat Ooij

Een letselschade advocaat in Ooij kan je begeleiden om een redelijke vergoeding te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Ooij je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is zodoende een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Ooij is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Ooij vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ooij.

Letselschade advocaat Ooij zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ooij zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ooij

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Ooij in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ooij terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ooij.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ooij.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ooij en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ooij

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ooij zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Ooij te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Ooij is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Ooij flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ooij in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ooij in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ooij

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ooij

Kei in zijn discipline

24 juni 2024

Met mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Esther Mulder

Individueel bijgestaan

20 juni 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Diana Scholten

Proces netjes begeleid

14 juni 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Paulus van de Ven

Heel erg vakkundig

8 juni 2024

Mijn advocaat had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Tom Evers

Afhandeling was persoonlijk

27 mei 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het proces. Erg content met het proces.

- Monique van der Laan

Jurist met kennis

24 mei 2024

Duidelijk kundige advocaat gevonden. Het hielp heel erg.

- Daniël Mol

Vakkundig en ervaren

18 mei 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Dirk Visser

Meest kundige raadsman van Holland

6 mei 2024

Klikte direct goed en heb samen met mijn jurist een klinkende zege behaald.

- Jacob de Boer

Proces tot een prima einde

29 april 2024

Professionele steun gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Eveline Janssen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ooij

Advocatenkantoor Geurts

Het Buske 2
6921 BS Duiven
Nederland

0316 282 445
https://www.advocatenkantoorgeurts.nl/

André van Oosten, Advocaat

Platinaweg 20
6662 PP Elst
Nederland

0481 375 480
http://www.advocaatelst.nl/

Litjens & Wools Advocaten

Nieuwe Aamsestraat 88
6662 NK Elst
Nederland

0481 365 252
http://www.litjenswools.nl/