Advocaat Ooltgensplaat

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Ooltgensplaat?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ooltgensplaat verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ooltgensplaat – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Ooltgensplaat gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Ooltgensplaat
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ooltgensplaat, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Numansdorp, Zuid Beijerland en Klaaswaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ooltgensplaat

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Ooltgensplaat zoekt, je doorgaans niet in een beste bui bent. Vaak gaan advocaten samen met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Ooltgensplaat als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Ooltgensplaat een klus die van belang is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Ooltgensplaat is immers de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Bovendien huur je een jurist vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Derhalve is het zoeken van een juiste advocaat in Ooltgensplaat een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Ooltgensplaat je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ooltgensplaat
 • Ontslag aanvechten in Ooltgensplaat
 • Personen- en Familierecht advocaat Ooltgensplaat
 • Arbeidsrecht advocaat Ooltgensplaat
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ooltgensplaat
 • Strafrecht advocaat Ooltgensplaat
 • Letselschade advocaat Ooltgensplaat
 • Ondernemingsrecht advocaat Ooltgensplaat
 • Civielrecht advocaat Ooltgensplaat
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ooltgensplaat

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ooltgensplaat

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Ooltgensplaat regelen een verstandige keuze is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een professional die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het loon of bij een geforceerd ontslag. Bijna elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Ooltgensplaat kan je hier uitstekend bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Ooltgensplaat. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of particulieren met veel vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Ooltgensplaat inzetbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Ooltgensplaat

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Ooltgensplaat

Om de goede personen in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ooltgensplaat. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Ooltgensplaat. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Wanneer je een onenigheid eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer fijn van pas.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Ooltgensplaat. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Ooltgensplaat jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ooltgensplaat

Een jurist in Ooltgensplaat mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Ooltgensplaat niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Ooltgensplaat verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ooltgensplaat?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ooltgensplaat.

Letselschade advocaat Ooltgensplaat

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Ooltgensplaat je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Ooltgensplaat helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Ooltgensplaat is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Ooltgensplaat vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ooltgensplaat.

Letselschade advocaat Ooltgensplaat zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ooltgensplaat zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ooltgensplaat

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Ooltgensplaat in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ooltgensplaat terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daardoor is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ooltgensplaat.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ooltgensplaat.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ooltgensplaat en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ooltgensplaat

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ooltgensplaat zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Ooltgensplaat te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Ooltgensplaat is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Ooltgensplaat aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ooltgensplaat in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ooltgensplaat in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ooltgensplaat

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ooltgensplaat

Verstand van zaken

24 juni 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Wilhelmina Postma

Eind goed, al goed

19 juni 2024

Na lang wachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Jacob Koning

Zoals verwacht

13 juni 2024

Goed aanbod ontvangen.

- Franciscus van Doorn

Een prof die snapt waar hij het over heeft

7 juni 2024

Razendsnel de juiste man gevonden. Bedankt!

- Stefan Vink

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

28 mei 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Adriana de Leeuw

Rechtelijk gewoon goed

20 mei 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Paul van Dam

Betrouwbare partner

14 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Aangenaam!

- Annemarie Groen

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

9 mei 2024

- Esther de Ruiter

Echtscheiding goed begeleid

1 mei 2024

Ingewikkelde overeenkomst goed afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Paul de Jonge

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ooltgensplaat

Advocatenkantoor mevr. mr. J.A. Scanlan

Willem Elsschotlaan 94
4707 GC Roosendaal
Nederland

0165 521 330
http://www.scanlan-advocatenkantoor.nl/

Art. advocatuur | Advocaat Roosendaal | Ondernemingsrecht

Vughtstraat 7
4701 NJ Roosendaal
Nederland

0165 743 001
http://www.art-advocatuur.nl/

Advocatenkantoor Koen

Boulevard 142
4701 EZ Roosendaal
Nederland

0165 599 591
http://www.advocatenkantoorkoen.nl/