Advocaat Oosterbeek

Wil jij een ijzersterke advocaat in Oosterbeek die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oosterbeek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oosterbeek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Oosterbeek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Oosterbeek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosterbeek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wolfheze, Deelen en Doorwerth bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oosterbeek

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Oosterbeek? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Oosterbeek te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Oosterbeek. Dankzij deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Oosterbeek die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oosterbeek
 • Ontslag aanvechten in Oosterbeek
 • Personen- en Familierecht advocaat Oosterbeek
 • Arbeidsrecht advocaat Oosterbeek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oosterbeek
 • Strafrecht advocaat Oosterbeek
 • Letselschade advocaat Oosterbeek
 • Ondernemingsrecht advocaat Oosterbeek
 • Civielrecht advocaat Oosterbeek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oosterbeek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oosterbeek

Een advocatenkantoor in Oosterbeek heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oosterbeek helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oosterbeek heb je altijd nog een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Oosterbeek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Oosterbeek

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Oosterbeek die je verder kunnen assisteren, ongeacht je probleemgeval. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Oosterbeek.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Oosterbeek te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Oosterbeek je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker als de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks een correct aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Oosterbeek, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oosterbeek

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Oosterbeek. Je kunt een jurist in Oosterbeek immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Oosterbeek mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Oosterbeek de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oosterbeek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oosterbeek.

Letselschade advocaat Oosterbeek

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oosterbeek je assisteren. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een overige oorzaak hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Oosterbeek je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Oosterbeek is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Oosterbeek vindt je vrijblijvend, goedkoop en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oosterbeek.

Letselschade advocaat Oosterbeek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oosterbeek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oosterbeek

Heb je een dispuut met je werk of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Het is natuurlijk een aardig idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde bureaus in de buurt. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Oosterbeek krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Oosterbeek die jij dan werkelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Bekwaamheid is immers wel buitengewoon fijn voor bij juridische zaken.

Vervolgens is een consultgesprek meestal de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oosterbeek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oosterbeek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oosterbeek

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare zaak, ook als je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oosterbeek zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Oosterbeek te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Oosterbeek is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Oosterbeek aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oosterbeek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oosterbeek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oosterbeek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oosterbeek

Uitermate professioneel

27 mei 2024

Mijn raadsman had duidelijk flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor zeer veel kalmte.

- Charlotte Koster

Jurist met kennis

24 mei 2024

Ontzettend goed juridisch raad op maat gehad. Dit scheelde enorm veel.

- Johanna de Vos

Convenant opgemaakt

13 mei 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Margaretha Vos

Beste advocaat van Nederland

7 mei 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn jurist en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Eveline Bosch

Oprecht correct

3 mei 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had gewenst.

- Frank de Lange

Geen nummer, menselijke behandeling

27 april 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Adriaan Kuiper

Betrouwbare raadsman gevonden

19 april 2024

Erg deugdelijk en correct advies ontvangen van de raadsman.

- Eveline van Doorn

Echtscheiding goed begeleid

12 april 2024

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank jullie wel.

- Gerardus Jansen

Iemand die snapt waar die het over heeft

3 april 2024

In minder dan no-time een kundige jurist. Geweldig!

- Bram Kuijpers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oosterbeek

Casus Advocaten

Rozenstraat 47A
6814 ED Arnhem
Nederland

026 202 2095
http://www.casus-advocaten.nl/

Advocatenkantoor DKA B.V.

Stationsweg 2
6861 EG Oosterbeek
Nederland

0313 712 020
http://www.advocatenkantoor-dka.nl/

Van Barneveld Advocaten Erfrecht en Procesrecht

Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Nederland

088 408 0700
http://www.vanbarneveldadvocaten.nl/