Advocaat Heelsum

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Heelsum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Heelsum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Heelsum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Heelsum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Heelsum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heelsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wolfheze, Doorwerth en Renkum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Heelsum

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Heelsum zoekt, je doorgaans niet in een beste bui bent. Regelmatig gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Heelsum als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de geschikte advocaat in Heelsum een klus die belangrijk is. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Heelsum en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Hiernaast is een jurist meestal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daardoor is het zoeken van een handige advocaat in Heelsum een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je zoektocht naar een goede advocaat in Heelsum. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Heelsum
 • Ontslag aanvechten in Heelsum
 • Personen- en Familierecht advocaat Heelsum
 • Arbeidsrecht advocaat Heelsum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Heelsum
 • Strafrecht advocaat Heelsum
 • Letselschade advocaat Heelsum
 • Ondernemingsrecht advocaat Heelsum
 • Civielrecht advocaat Heelsum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Heelsum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Heelsum

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Heelsum inschakelen een verstandige keuze is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een professional die constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om onder andere een goede oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het loon of bij een geforceerd ontslag. Praktisch iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Heelsum kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Heelsum. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens altijd een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zoveel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Heelsum is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Heelsum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Heelsum

Los van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Heelsum te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Heelsum.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Heelsum te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Heelsum je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het inhuren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks een behoorlijk aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Heelsum, zodat je zeker weet dat je een bekwaam iemand treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Heelsum

Een jurist in Heelsum is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Heelsum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Heelsum verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en zeer slechte advocaten. Echter, hoe aardig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet verrichten. Hou hier dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Heelsum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Heelsum.

Letselschade advocaat Heelsum

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Heelsum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die geschikte letselschade advocaat in Heelsum te vinden. Het moet tenslotte wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Heelsum die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Heelsum.

Letselschade advocaat Heelsum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Heelsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Heelsum

Indien je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Heelsum in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Heelsum terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Heelsum.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Heelsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Heelsum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Heelsum

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en nare affaire, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Heelsum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Heelsum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Heelsum is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Heelsum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Heelsum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Heelsum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Heelsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Heelsum

Aanrader!

29 juli 2022

Onbetwistbaar advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Evelien Hendriks

Zeer content met onze raadsman

22 juli 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Prima

- Sandra van den Bosch

Door raad en daad bijgestaan

17 juli 2022

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Goed bijgestaan

- Marc van de Veen

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

6 juli 2022

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Laura Postma

Zijn super bijgestaan in de zaak

30 juni 2022

De begeleiding gedurende de procedure was prima en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Nancy Kuipers

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon eerlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het verdriet is daarom veel minder.

21 juni 2022

- Maartje Kuipers

Prima geregeld.

17 juni 2022

Rap en duidelijk geregeld. Bedankt!

- Stefan Kuijpers

Geweldenaar in zijn discipline

12 juni 2022

Dankzij mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schadevergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Robert Wolters

Doorlopend bereikbaar voor aanvragen

30 mei 2022

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer fijn.

- Marcel van der Laan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Heelsum

Advocatenkantoor Frerix

Van Irhovenlaan
6711 MN Ede
Nederland

0318 848 600
http://frerix.nl/

NLO (Dutch Patent Office)

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
Nederland

0318 707 000
http://www.nlo.eu/

Advocatenkantoor DKA B.V.

Stationsweg 2
6861 EG Oosterbeek
Nederland

0313 712 020
http://www.advocatenkantoor-dka.nl/