Advocaat Oppenhuizen

Wil jij een top advocaat uit Oppenhuizen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oppenhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oppenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Oppenhuizen gezocht?

Een advocaat uit Oppenhuizen vinden

Advocaat Oppenhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oppenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Loenga, Goenga en Uitwellingerga bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oppenhuizen

Als je een advocaat in Oppenhuizen zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Oppenhuizen een nare. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Oppenhuizen een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Oppenhuizen en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Tevens huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Enkel daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Oppenhuizen een belangrijke taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Oppenhuizen je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oppenhuizen
 • Ontslag aanvechten in Oppenhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Oppenhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Oppenhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oppenhuizen
 • Strafrecht advocaat Oppenhuizen
 • Letselschade advocaat Oppenhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Oppenhuizen
 • Civielrecht advocaat Oppenhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oppenhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oppenhuizen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Oppenhuizen kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Oppenhuizen inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oppenhuizen heb je natuurlijk iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Oppenhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Oppenhuizen

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Oppenhuizen, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Oppenhuizen. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Als je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Oppenhuizen. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Oppenhuizen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oppenhuizen

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Oppenhuizen. Je kunt een jurist in Oppenhuizen immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Oppenhuizen niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Oppenhuizen kan je daarbij helpen.

Controleer van tevoren wel iedere keer even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Oppenhuizen verricht kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oppenhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oppenhuizen.

Letselschade advocaat Oppenhuizen

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oppenhuizen je bijstaan. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een andere aanleiding hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Oppenhuizen je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Oppenhuizen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Oppenhuizen vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oppenhuizen.

Letselschade advocaat Oppenhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oppenhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oppenhuizen

Heb je een dispuut met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een fijn plan om offertes op te vragen bij de verscheidene advocatenkantoren in de streek. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Oppenhuizen krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. Deskundigheid is immers wel zeer fijn voor bij juridische affaires.

Hierna hoef je uitsluitend nog maar een consult in te plannen. Middels dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oppenhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oppenhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oppenhuizen

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oppenhuizen. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Oppenhuizen hebben tijdens dit traject. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oppenhuizen? Een geschikte gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Oppenhuizen echt volstrekt ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oppenhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oppenhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oppenhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oppenhuizen

Betrouwbare advocaat gevonden

13 mei 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Suzanne Mol

Altijd bereikbaar voor aanvragen

5 mei 2022

Top bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Saskia Molenaar

Correct verzorgd

25 april 2022

Had binnen korte tijd een goede aanbieding op maat, fantastisch!

- Robertus Jacobs

Juridische assistentie was aangenaam

20 april 2022

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Marco Boer

Zeer content met onze raadsman

11 april 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Top

- Barry de Bruin

Echte specialist binnen rechtsgebied

6 april 2022

Mijn advocaat had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor erg veel kalmte.

- Sandra Hofman

Ontslag op staande voet voorkomen

31 maart 2022

Dankzij mijn raadsman de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Paulus de Groot

Rechtelijk gewoon goed

21 maart 2022

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Sabine Schouten

Echtscheidingsconvenant opgesteld

15 maart 2022

Convenant was zo afgehandeld. Buitengewoon!

- Bianca Dekker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oppenhuizen

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Alderse Baas Advocaten B.V.

Nipkowweg 17
8501 XH Joure
Nederland

0513 415 655
http://www.aldersebaas.nl/