Advocaat Gauw

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Gauw?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Gauw verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Gauw – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Gauw gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Gauw
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gauw, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Poppenwier, Tersoal en Raerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gauw

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Gauw? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Gauw te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Gauw te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij je situatie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Gauw die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gauw
 • Ontslag aanvechten in Gauw
 • Personen- en Familierecht advocaat Gauw
 • Arbeidsrecht advocaat Gauw
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gauw
 • Strafrecht advocaat Gauw
 • Letselschade advocaat Gauw
 • Ondernemingsrecht advocaat Gauw
 • Civielrecht advocaat Gauw
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gauw

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gauw

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Gauw een verstandig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat vaak goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Vrijwel elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Gauw kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Gauw. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of mensen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Gauw toepasbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Gauw

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Gauw

Los van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Gauw te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Gauw staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Gauw te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Gauw je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je heel simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de beste advocaten in Gauw, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gauw

Een jurist in Gauw is niet altijd een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Gauw niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Gauw uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar hoe verstandig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet uitvoeren. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gauw?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gauw.

Letselschade advocaat Gauw

Een letselschade advocaat in Gauw kan je begeleiden om een redelijke schadeclaim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Gauw assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Gauw is dat hij de hele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een snel herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Gauw vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gauw.

Letselschade advocaat Gauw zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gauw zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Gauw

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Gauw in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Gauw terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Gauw.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gauw.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gauw en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gauw

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gauw. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Gauw hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gauw? Een goede kandidaat treffen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Gauw echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gauw in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gauw in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gauw

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gauw

Kritisch begeleid van start tot einde traject

14 mei 2022

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Deborah van der Meer

Juridische begeleiding

5 mei 2022

Ontzettend fijn rechtelijk raadgeving op maat gehad. Dat scheelde zeer veel.

- Nicole Meijer

De advocaat was erg bereikbaar

1 mei 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg aangenaam.

- Mirjam de Wit

Royale vergoeding gekregen

22 april 2022

- Judith de Bruijn

Eersterangs advocaat gevonden

12 april 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Prima

- Hendrik van de Brink

Vertrouwde partij

5 april 2022

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Fijn!

- Jacob Smit

Zijn prima bijgestaan in de procedure

3 april 2022

De begeleiding gedurende de procedure was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Erwin Mol

Prima raadgeving gekregen!

22 maart 2022

Helder advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Anouk de Jong

Zoals bedacht

17 maart 2022

Prima aanbod ontvangen.

- Margaretha Bosman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gauw

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/