Advocaat Houten

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Houten?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Houten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Houten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Houten gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Houten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Houten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Everdingen, Ossenwaard en Schalkwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Houten

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Houten zoekt, je doorgaans niet in een allerbeste bui bent. Meestal gaan advocaten gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Houten als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Houten vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Houten en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Ook is een advocaat dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Vandaar is het uitzoeken van een geschikte advocaat in Houten een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je fors in je speurtocht naar een verstandige advocaat in Houten. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Houten
 • Ontslag aanvechten in Houten
 • Personen- en Familierecht advocaat Houten
 • Arbeidsrecht advocaat Houten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Houten
 • Strafrecht advocaat Houten
 • Letselschade advocaat Houten
 • Ondernemingsrecht advocaat Houten
 • Civielrecht advocaat Houten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Houten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Houten

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Houten inschakelen een geschikte keuze is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een prof die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hierbij aan een problemen met het loon of bij een gedwongen ontslag. Bijna iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Houten kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Houten. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier het liefste juridisch raadgeving wil hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook meestal een verstandig plan, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Houten is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Houten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Houten

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Houten, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Houten zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Als je een arbeidsconflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Houten. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Houten hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Houten

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Houten. Op de allereerste plaats is het een optie om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Houten. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Houten kan je hierbij helpen.

Controleer van tevoren wel over het algemeen even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Houten uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Houten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Houten.

Letselschade advocaat Houten

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Houten je bijstaan. Dat kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Houten assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Houten is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Houten vindt je vrijblijvend, goedkoop en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Houten.

Letselschade advocaat Houten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Houten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Houten

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van diverse advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Houten. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je bovendien verzekerd van deskundig advies op maat.

Vervolgens is een kennismakingsgesprek normaliter de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is overwegend van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Houten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Houten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Houten

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Houten zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Houten te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Houten is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Houten aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Houten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Houten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Houten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Houten

Echtscheiding goed begeleid

23 mei 2024

Complexe regeling goed afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Hendrikus van Doorn

Deskundige raadsman

13 mei 2024

In minder dan no-time een kundige advocaat. Fantastisch!

- Marleen van Leeuwen

Fijne juridische hulp

8 mei 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Steven van Veen

Juridische begeleiding

29 april 2024

Geweldig goed juridisch raadgeving op maat gehad. Het hielp zeer veel.

- Sebastiaan Driessen

Eind goed, al goed

21 april 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Maria Schouten

Goed geregeld

17 april 2024

Had binnen korte periode een passende aanbieding op maat, super!

- Sjoerd van den Broek

Proces keurig begeleid

10 april 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Klaas Mulder

Zijn prima bijgestaan in de procedure

1 april 2024

De begeleiding gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Ilse Scholten

Ontslag op staande voet voorkomen

27 maart 2024

Dankzij mijn advocaat de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Sylvia Dekker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Houten

Legal8

De Bouw 115
3991 SZ Houten
Nederland

088 883 8888
http://www.legal8.nl/

mr. D.J. Rijnbout, advocaat (Brussee & Rijnbout advocaten en belastingkundige)

Schildmos 17
3994 LS Houten
Nederland

030 635 2946
http://www.brusseerijnbout.nl/

Selders Advocaten

de Papiermolen 38
3994 DK Houten
Nederland

030 760 1717
http://www.seldersadvocaten.nl/