Advocaat Nieuw Annerveen

Behoefte aan een professionele advocaat uit Nieuw Annerveen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Nieuw Annerveen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Nieuw Annerveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Nieuw Annerveen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Nieuw Annerveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Annerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eexterveen, Eexterveensche Kan en Annerveensche Kan bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nieuw Annerveen

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Nieuw Annerveen? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Nieuw Annerveen te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar ook voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Nieuw Annerveen die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nieuw Annerveen
 • Ontslag aanvechten in Nieuw Annerveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Nieuw Annerveen
 • Arbeidsrecht advocaat Nieuw Annerveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nieuw Annerveen
 • Strafrecht advocaat Nieuw Annerveen
 • Letselschade advocaat Nieuw Annerveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Nieuw Annerveen
 • Civielrecht advocaat Nieuw Annerveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nieuw Annerveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nieuw Annerveen

Een advocatenkantoor in Nieuw Annerveen heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Nieuw Annerveen helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra prettig wanneer het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nieuw Annerveen heb je doorgaans een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Nieuw Annerveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Nieuw Annerveen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Nieuw Annerveen die je ook kunnen bijstaan, los van je moeilijkheid. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Nieuw Annerveen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het handig om diverse advocaten in Nieuw Annerveen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Nieuw Annerveen je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar bepalend, zeker indien de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je volkomen gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Nieuw Annerveen, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nieuw Annerveen

Een jurist in Nieuw Annerveen mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Nieuw Annerveen verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe verstandig een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet verrichten. Het is dus noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nieuw Annerveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nieuw Annerveen.

Letselschade advocaat Nieuw Annerveen

Een letselschade advocaat in Nieuw Annerveen kan je bijstaan om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Nieuw Annerveen je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Nieuw Annerveen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Nieuw Annerveen vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nieuw Annerveen.

Letselschade advocaat Nieuw Annerveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nieuw Annerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Nieuw Annerveen

Wanneer je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Nieuw Annerveen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Nieuw Annerveen terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Nieuw Annerveen te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nieuw Annerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nieuw Annerveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nieuw Annerveen

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden partners een degelijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nieuw Annerveen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Nieuw Annerveen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Nieuw Annerveen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Nieuw Annerveen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nieuw Annerveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nieuw Annerveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nieuw Annerveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nieuw Annerveen

Uit elkaar gaan ging degelijk

28 juni 2024

Door mijn raadsman geen problemen gekregen gedurende de scheiding van mijn vrouw.

- Marleen Bosch

Top verlopen

16 juni 2024

Had in korte periode een goeie offerte op maat, top!

- Wilhelmus van der Horst

Doorlopend bereikbaar voor aanvragen

10 juni 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel fijn.

- Pascal Smeets

Echtscheiding goed begeleid

8 juni 2024

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Cindy van Wijk

Mooi verzorgd

26 mei 2024

Had binnen korte periode een goeie offerte op maat, fantastisch!

- Petrus Bosch

Geen nummer, humane behandeling

21 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Manon Hofman

Persoonlijk bijgestaan

15 mei 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Chantal van Dijk

Rechtzaak gewonnen!

10 mei 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Frank de Ruiter

Zoals verwacht

1 mei 2024

Offerte was netjes.

- Ruben van Beek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nieuw Annerveen

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

HEEG & HOLTHINRICHS Advocaten

Petrus Campersingel 125
9713 AH Groningen
Nederland

050 312 1945
http://www.heegadvocaten.nl/

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/