Advocaat Oud Zuilen

Wil jij een top advocaat in Oud Zuilen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oud Zuilen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oud Zuilen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Oud Zuilen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Oud Zuilen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oud Zuilen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Groenekan, Maartensdijk en Nieuwersluis bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oud Zuilen

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Oud Zuilen zoekt, je meestal niet in een allerbeste bui bent. Dikwijls gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Oud Zuilen als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Oud Zuilen een karwei die belangrijk is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Oud Zuilen en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Daarnaast huur je een jurist meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het uitzoeken van een juiste advocaat in Oud Zuilen een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Oud Zuilen je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oud Zuilen
 • Ontslag aanvechten in Oud Zuilen
 • Personen- en Familierecht advocaat Oud Zuilen
 • Arbeidsrecht advocaat Oud Zuilen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oud Zuilen
 • Strafrecht advocaat Oud Zuilen
 • Letselschade advocaat Oud Zuilen
 • Ondernemingsrecht advocaat Oud Zuilen
 • Civielrecht advocaat Oud Zuilen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oud Zuilen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oud Zuilen

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Oud Zuilen inschakelen een juiste keuze is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Zowat elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Oud Zuilen kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Oud Zuilen. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of particulieren met veel vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Oud Zuilen is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Oud Zuilen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oud Zuilen

Om de goede personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Oud Zuilen. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Oud Zuilen. Het gaat hier dus primair om zaken die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Als je een conflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Oud Zuilen. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Oud Zuilen vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oud Zuilen

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Oud Zuilen. Je kunt een jurist in Oud Zuilen namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Oud Zuilen niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Oud Zuilen mogelijk.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Oud Zuilen de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oud Zuilen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oud Zuilen.

Letselschade advocaat Oud Zuilen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Oud Zuilen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Oud Zuilen te traceren. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Oud Zuilen om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op volgende type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oud Zuilen.

Letselschade advocaat Oud Zuilen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oud Zuilen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oud Zuilen

Wanneer je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Oud Zuilen in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oud Zuilen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daarom is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oud Zuilen.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oud Zuilen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oud Zuilen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oud Zuilen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oud Zuilen. Scheiden is uiteraard over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Oud Zuilen wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oud Zuilen? Een juiste gegadigde treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Oud Zuilen echt volstrekt makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oud Zuilen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oud Zuilen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oud Zuilen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oud Zuilen

Allerbeste raadsman van Nederland

27 mei 2024

Ervaarde een goede klik met mijn advocaat en samen de winst behaald voor de rechter.

- Petrus Verhoeven

Altijd bereikbaar voor aanvragen

23 mei 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer prettig.

- Rogier Kok

Gerechtigheid!

18 mei 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Alexander Smit

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

5 mei 2024

Er is in onze zaak door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Franciscus Driessen

Ontslag op staande voet voorkomen

29 april 2024

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Bas Huisman

Eenvoudig goed

25 april 2024

Begrijpelijk en snel. Bedankt!

- Tim van der Meulen

Voorbeeldig georganiseerd

18 april 2024

Had binnen korte periode een goeie offerte op maat, top!

- Linda Kuiper

Juridisch gewoon top

11 april 2024

De offertes vlot na aanvraag binnen en daarom snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Jessica Verhoeven

Vlug de geschikte pro gevonden

1 april 2024

Na de offertes direct de passende keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Remco van de Velde

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oud Zuilen

Elgersma De Jong Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0521 524 157
http://edj-advocaten.nl/

Hidding Breuls Meijerink advocaten en mediators

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0591 551 350
http://www.hiddingbreulsmeijerink.nl/

Kool & Reurings Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0297 583 236
http://koolreurings.nl/