Advocaat Overasselt

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Overasselt die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Overasselt verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Overasselt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Overasselt gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Overasselt
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Overasselt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Leur, Nederasselt en Balgoij bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Overasselt

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Overasselt? Het vinden van de beste advocaat in Overasselt is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar in ieder geval voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Overasselt die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Overasselt
 • Ontslag aanvechten in Overasselt
 • Personen- en Familierecht advocaat Overasselt
 • Arbeidsrecht advocaat Overasselt
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Overasselt
 • Strafrecht advocaat Overasselt
 • Letselschade advocaat Overasselt
 • Ondernemingsrecht advocaat Overasselt
 • Civielrecht advocaat Overasselt
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Overasselt

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Overasselt

Een regionaal advocatenkantoor in Overasselt kan zeker oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Overasselt inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Overasselt is dat je natuurlijk een individu in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Overasselt

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Overasselt

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Overasselt die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je probleemgeval. Ongeacht de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Overasselt.

Desondanks is het slim om diverse advocaten in Overasselt te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Overasselt je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar belangrijk, zeker indien de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een bijpassend aanbod. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Overasselt, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Overasselt

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Overasselt. Op de allereerste plaats is het een optie om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Overasselt. Er zijn namelijk enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Overasselt een optie.

Controleer vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Overasselt uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Overasselt?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Overasselt.

Letselschade advocaat Overasselt

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Overasselt je assisteren. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Overasselt je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is dus een behoorlijk breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Overasselt is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Overasselt vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Overasselt.

Letselschade advocaat Overasselt zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Overasselt zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Overasselt

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Overasselt in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Overasselt heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daarom is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Overasselt.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Overasselt.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Overasselt en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Overasselt

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Overasselt zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Overasselt te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Overasselt is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Overasselt allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Overasselt in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Overasselt in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Overasselt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Overasselt

Uitermate professioneel

27 mei 2024

Mijn advocaat had overduidelijk veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Sylvia de Ruiter

Voortdurend bereikbaar voor vragen

25 mei 2024

Top bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- Franciscus Schipper

Top begeleid van begin tot einde proces

12 mei 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Caroline Bakker

Enorm professioneel

7 mei 2024

Mijn jurist had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Eva de Vos

Ontslag op staande voet afgewend

4 mei 2024

Door mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Robin de Lange

Werkelijke deskundige in rechtsgebied

24 april 2024

Mijn jurist had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Anita Molenaar

Afhandeling was fantastisch

18 april 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Lisette Jacobs

Eindelijk

13 april 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Ramona de Groot

Correct georganiseerd

4 april 2024

Had binnen korte periode een goede aanbieding op maat, super!

- Maria van Dijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Overasselt

Belastingadviseur Nijmegen | KLX Fiscaal

Korenpad 1
6534 AS Nijmegen
Nederland

024 820 0958
http://www.klxfiscaal.nl/

Bonnier Advocaten

Saltshof 1006
6604 EA Wijchen
Nederland

024 366 1735
https://www.bonnieradvocaten.nl/

ZUIVER advocatuur

Graafseweg 51
6512 BR Nijmegen
Nederland

024 378 1621
http://www.zuiveradvocatuur.nl/