Advocaat Wijchen

Behoefte aan een top advocaat uit Wijchen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Wijchen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wijchen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wijchen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Wijchen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijchen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oosterhout, Slijk Ewijk en Herveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wijchen

Ben je op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Wijchen? Het vinden van de perfecte advocaat in Wijchen is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds plezierig is, maar verder voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Wijchen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wijchen
 • Ontslag aanvechten in Wijchen
 • Personen- en Familierecht advocaat Wijchen
 • Arbeidsrecht advocaat Wijchen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wijchen
 • Strafrecht advocaat Wijchen
 • Letselschade advocaat Wijchen
 • Ondernemingsrecht advocaat Wijchen
 • Civielrecht advocaat Wijchen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wijchen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wijchen

Een advocatenkantoor in Wijchen heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Wijchen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is doorgaans gewenst, maar met name indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wijchen heb je doorgaans een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Wijchen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wijchen

Los van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Wijchen te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Wijchen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het handig om verschillende advocaten in Wijchen te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Wijchen je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm belangrijk, zeker als de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je meteen een behoorlijk aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Wijchen, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wijchen

Een jurist in Wijchen is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Wijchen uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe aardig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoon niet verrichten. Het is derhalve belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wijchen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wijchen.

Letselschade advocaat Wijchen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Wijchen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Wijchen te traceren. Je zoekt overigens wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Wijchen om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wijchen.

Letselschade advocaat Wijchen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wijchen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wijchen

Indien je op je werk tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Wijchen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wijchen terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Wijchen te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wijchen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wijchen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wijchen

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wijchen. Uit elkaar gaan is uiteraard over het algemeen vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Wijchen wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wijchen? Een geschikte kandidaat treffen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Wijchen echt geweldig ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wijchen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wijchen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wijchen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wijchen

Goedkoop is duurkoop

20 juni 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Bas Verbeek

Meest deskundige jurist van Holland

12 juni 2024

Klikte onmiddellijk goed en heb samen met mijn raadsman een klinkende zege behaald.

- Sabrina Dijkstra

Vakkundig en ervaren

2 juni 2024

Geen vraag of idee was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Gerardus de Bruin

Uit elkaar gaan ging prima

1 juni 2024

Door mijn advocaat geen problemen gehad gedurende de echtscheiding van mijn man.

- Sylvia de Groot

Gewoon goed

19 mei 2024

Vlot en verhelderend geregeld. Dank!

- Jeffrey Driessen

Door raad en daad geholpen

15 mei 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn advocaat stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!
Bedankt

- Hendrik Dijkstra

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

10 mei 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Marco Koster

Kennis van de wet

3 mei 2024

Zoals vermoed, zeer kundig.

- Maartje Groen

Procedure gewonnen!

25 april 2024

Door mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Marc de Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wijchen

Bonnier Advocaten

Saltshof 1006
6604 EA Wijchen
Nederland

024 366 1735
https://www.bonnieradvocaten.nl/

Advocatenkantoor Bos

Zwanenveld 9080-A
6538 SC Nijmegen
Nederland

024 345 1144
http://www.bfmbos.com/contact.php

Wassink Advocatuur

Zomertaling 131
14
6601 DW Wijchen

024 333 3004
http://www.wassinkadvocatuur.nl/