Advocaat Overdinkel

Behoefte aan een top advocaat uit Overdinkel die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Overdinkel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Overdinkel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Overdinkel gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Overdinkel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Overdinkel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Reutum, Nutter en Agelo bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Overdinkel

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Overdinkel zoekt, je gemiddeld niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Vaak gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Overdinkel als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Overdinkel een klus die belangrijk is. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Overdinkel en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Tevens huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Derhalve is het kiezen van een geschikte advocaat in Overdinkel een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Overdinkel je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Overdinkel
 • Ontslag aanvechten in Overdinkel
 • Personen- en Familierecht advocaat Overdinkel
 • Arbeidsrecht advocaat Overdinkel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Overdinkel
 • Strafrecht advocaat Overdinkel
 • Letselschade advocaat Overdinkel
 • Ondernemingsrecht advocaat Overdinkel
 • Civielrecht advocaat Overdinkel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Overdinkel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Overdinkel

Een advocatenkantoor in Overdinkel heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Overdinkel inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is altijd gewenst, maar zeker indien het gaat over complexe juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Overdinkel is dat je altijd nog een persoon in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Overdinkel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Overdinkel

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Overdinkel, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Overdinkel. Het gaat hier dus primair om zaken die niet sec met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Overdinkel. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Overdinkel overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Overdinkel

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Overdinkel. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Overdinkel. Er zijn namelijk meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Overdinkel een optie.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Overdinkel de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Overdinkel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Overdinkel.

Letselschade advocaat Overdinkel

Mogelijk denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Overdinkel voor je te laten werken, echter dat kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Overdinkel te vinden. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Overdinkel die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Overdinkel.

Letselschade advocaat Overdinkel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Overdinkel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Overdinkel

Indien je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Overdinkel in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Overdinkel terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Overdinkel te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk uitlopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Overdinkel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Overdinkel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Overdinkel

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Overdinkel zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Overdinkel te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Overdinkel is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Overdinkel behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Overdinkel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Overdinkel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Overdinkel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Overdinkel

Had dit veel eerder moeten doen

15 mei 2022

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Steven Willems

Aanrader!

2 mei 2022

Een aanrader, een helder verhaal en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Remco van de Ven

Zijn super bijgestaan in de zaak

1 mei 2022

De begeleiding tijdens de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Wouter Schouten

Voelt betrouwbaar

21 april 2022

Betrouwbare partij gevonden die me bijstaat. Prettig!

- Roel de Lange

Grote kostenvergoeding bij letselschade

14 april 2022

- Judith de Vries

Ineens een aanzienlijke schadeloosstelling toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

10 april 2022

- Barry van den Broek

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

3 april 2022

Erg degelijk en correct advies ontvangen door de advocaat.

- Jacob van der Linden

Voelt betrouwbaar

25 maart 2022

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Top!

- Guido Martens

Echtscheidingsconvenant geregeld

17 maart 2022

Convenant was vlug geregeld. Geweldig!

- Christiaan Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Overdinkel

Geerdink Advocaten

Stationsplein 1
7573 AV Oldenzaal
Nederland

0541 521 515
http://www.geerdinkadvocaten.nl/

Onland Advocaten

Steenstraat 14
7571 BK Oldenzaal
Nederland

0541 570 075
http://www.onlandadvocaten.nl/

Bierschenk – Hagemann & Kollegen

Eper Str. 16-18
48599 Gronau (Westfalen)
Duitsland

+49 2562 816850
https://kanzlei-gronau.eu/