Advocaat Pieterburen

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Pieterburen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Pieterburen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Pieterburen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Pieterburen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Pieterburen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pieterburen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Westernieland, Eenrum en Mensingeweer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Pieterburen

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Pieterburen zoekt, je meestal niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Pieterburen een nare. Toch wil je een verstandige advocaat in Pieterburen zoeken. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Pieterburen is immers de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Daarnaast is een advocaat meestal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Pieterburen een belangrijke taak.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je zoektocht naar een handige advocaat in Pieterburen. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Pieterburen
 • Ontslag aanvechten in Pieterburen
 • Personen- en Familierecht advocaat Pieterburen
 • Arbeidsrecht advocaat Pieterburen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Pieterburen
 • Strafrecht advocaat Pieterburen
 • Letselschade advocaat Pieterburen
 • Ondernemingsrecht advocaat Pieterburen
 • Civielrecht advocaat Pieterburen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Pieterburen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Pieterburen

Een regionaal advocatenkantoor in Pieterburen kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Pieterburen inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Pieterburen heb je natuurlijk iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is iemand uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Pieterburen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Pieterburen

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Pieterburen, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Pieterburen. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer flink van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Pieterburen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Pieterburen hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Pieterburen

Een jurist in Pieterburen is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Pieterburen niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Pieterburen, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar zelfs de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je voltrekken. Het is derhalve noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Pieterburen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Pieterburen.

Letselschade advocaat Pieterburen

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Pieterburen je bijstaan. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Pieterburen je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Pieterburen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Pieterburen vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Pieterburen.

Letselschade advocaat Pieterburen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Pieterburen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Pieterburen

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Pieterburen krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. Professionaliteit is namelijk wel zeer fijn voor bij juridische zaken.

Vervolgens is een gesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Pieterburen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Pieterburen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Pieterburen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Pieterburen. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Pieterburen hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Pieterburen? Een geschikte kandidaat vinden is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Pieterburen echt geweldig eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Pieterburen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Pieterburen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Pieterburen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Pieterburen

Individueel bijgestaan

10 november 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Melanie Post

Deskundig en vakkundig.

31 oktober 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Bram Scholten

De raadsman was zeer bereikbaar

25 oktober 2023

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg aangenaam.

- Joost Smits

Voelt goed

12 oktober 2023

Betrouwbare partij ontdekt die me bijstaat. Super!

- Cornelis van Wijk

Onvoorzien een aanzienlijke schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is daarom een stuk lager.

3 oktober 2023

- Susanne Martens

Convenant opgemaakt

1 oktober 2023

Convenant was snel verzorgd. Grandioos!

- Diana de Bruin

Echtscheiding goed geregeld

22 september 2023

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Wouter Janssen

Begeleiding was super

14 september 2023

De begeleiding gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Ellen Bakker

Raadsman met verstand

7 september 2023

Voelbaar deskundige jurist getroffen. Dat hielp enorm.

- Marinus van den Heuvel

Uitgelichte advocatenkantoren uit Pieterburen

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/