Advocaat Rekken

Wil jij een betaalbare advocaat in Rekken die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Rekken verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Rekken – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Rekken gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Rekken
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rekken, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Neede, Rietmolen en Eibergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rekken

Indien je een advocaat in Rekken zoekt, heeft dat meestal een reden. Regelmatig gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Rekken als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een passende advocaat in Rekken zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Rekken is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Hiernaast huur je een jurist doorgaans in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Dus is het zoeken van een handige advocaat in Rekken een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Rekken je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rekken
 • Ontslag aanvechten in Rekken
 • Personen- en Familierecht advocaat Rekken
 • Arbeidsrecht advocaat Rekken
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rekken
 • Strafrecht advocaat Rekken
 • Letselschade advocaat Rekken
 • Ondernemingsrecht advocaat Rekken
 • Civielrecht advocaat Rekken
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rekken

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rekken

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Rekken regelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een pro die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een goed eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Haast iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Rekken kan je dan verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Rekken. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens meestal een goed plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zoveel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Rekken is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Rekken

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Rekken

Om de juiste persoon in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Rekken. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Rekken. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet sec met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Als je een onenigheid eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Rekken. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Rekken jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rekken

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Rekken. Je kunt een jurist in Rekken immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Rekken kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Rekken de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rekken?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rekken.

Letselschade advocaat Rekken

Een letselschade advocaat in Rekken kan je helpen om een passende vergoeding te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere reden. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Rekken je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Rekken is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Rekken vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rekken.

Letselschade advocaat Rekken zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rekken zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Rekken

Wanneer je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Rekken in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Rekken heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist vandaar is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Rekken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rekken.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rekken en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rekken

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Rekken zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Rekken te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Rekken is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Rekken flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rekken in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rekken in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rekken

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rekken

Scheiding tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

14 juli 2022

Dankzij mijn raadsman geen zorgen gehad tijdens de echtscheiding van mijn levenspartner.

- Jasper Blom

Juridische ondersteuning was plezierig

4 juli 2022

Geholpen door iemand die geweldig met me meeleeft, geweldig welkom.

- Ruud Visser

Een persoon die snapt waar hij het over heeft

28 juni 2022

In minder dan no-time een kundige advocaat. Dankjewel!

- Marinus Huisman

Direct de geschikte specialist ontdekt

22 juni 2022

Na de offertes vlug de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Daniëlle de Graaf

Vlot een bijpassende jurist geregeld.

15 juni 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Natascha van Leeuwen

Echte expert in rechtsgebied

10 juni 2022

Mijn advocaat had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Ivo Scholten

Kennis van de wet

2 juni 2022

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Chantal Mulder

Goedkoop is duurkoop

27 mei 2022

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Michel Verhoeven

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

21 mei 2022

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Steven Visser

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rekken

Advocoeur Morsink

Boekelose Stoomblekerij 41
7548 ED Enschede
Nederland

053 820 0380
http://www.advocoeur-morsink.nl/

Eliya Advocatuur

Oude Postweg 24
7557 DE Hengelo
Nederland

074 820 0323
http://www.eliya.nl/

Robers Advocaten

Enschedesestraat 123
7551 EL Hengelo
Nederland

074 290 9199
http://www.robersadvocaten.nl/