Advocaat Rijen

Behoefte aan een top advocaat uit Rijen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Rijen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rijen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Rijen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Rijen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rijen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit De Moer, Waspik en Sprang Capelle bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rijen

Als je een advocaat in Rijen zoekt, heeft dat gewoonlijk een oorzaak. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Rijen een nare. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Rijen een klus die van belang is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Rijen is namelijk de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Bovendien is een jurist meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Rijen een serieuze taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je enorm in je zoektocht naar een praktische advocaat in Rijen. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rijen
 • Ontslag aanvechten in Rijen
 • Personen- en Familierecht advocaat Rijen
 • Arbeidsrecht advocaat Rijen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rijen
 • Strafrecht advocaat Rijen
 • Letselschade advocaat Rijen
 • Ondernemingsrecht advocaat Rijen
 • Civielrecht advocaat Rijen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rijen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rijen

Een advocatenkantoor in Rijen heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Rijen inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Rijen heb je altijd iemand die in de buurt zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Rijen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Rijen

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Rijen, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Rijen zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Rijen. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Rijen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rijen

Een jurist in Rijen mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Rijen niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Rijen, kijk dan eerst zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook middels een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar ook de beste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rijen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rijen.

Letselschade advocaat Rijen

Een letselschade advocaat in Rijen kan je begeleiden om een treffende vergoeding te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Rijen helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een veel breder begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Rijen is dat hij de hele rechtszaak voor je kan verrichten, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Rijen vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rijen.

Letselschade advocaat Rijen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rijen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Rijen

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Rijen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Rijen heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Rijen te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rijen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rijen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rijen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rijen. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Rijen hebben gedurende dit traject. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo gegevens aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rijen? Een juiste gegadigde vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Rijen echt zeer eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rijen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rijen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rijen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rijen

Jurist met verstand

22 mei 2024

Voelbaar vakkundige raadsman gevonden. Dit scheelde heel veel.

- Angela Huisman

Betrouwbare raadsman gevonden

12 mei 2024

Erg degelijk en correct advies gekregen via de advocaat.

- Gerardus Verbeek

Persoonlijk bijgestaan

7 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Paul van Beek

Rechtelijke begeleiding

3 mei 2024

Duidelijk vakkundige raadsman gevonden. Dit scheelde heel veel.

- Jacqueline van de Berg

Aanrader!

22 april 2024

Verhelderend advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Bart Huisman

We zijn persoonlijk begeleid

17 april 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het traject. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Pieter de Groot

Vlot een passende jurist geregeld.

10 april 2024

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Super!

- Paul de Ruiter

De advocaat was hoogst bereikbaar

31 maart 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer aangenaam.

- Barry Hendriks

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

27 maart 2024

Zeer degelijk en gepast advies gekregen van de raadsman.

- Pascal van der Heijden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rijen

Advocatenkantoor Daniëls B.V.

Stationsstraat 15
5121 EB Rijen
Nederland

0161 224 457
http://www.advocatenkantoordaniels.nl/

t Regtshuis Advocatuur, scheiding en mediation

Hoofdstraat 8
5121 JE Rijen
Nederland

0161 226 678
http://www.regtshuis.nl/

Heijkant Advocaten B.V.

Gasthuisstraat 19
5104 HP Dongen
Nederland

0162 321 863
http://www.heijkantadvocaten.nl/