Advocaat Rouveen

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Rouveen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Rouveen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rouveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Rouveen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Rouveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rouveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Paasloo, Wetering en Scheerwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rouveen

Zoek je een professionele en passende advocaat in Rouveen? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Rouveen te zoeken voor juridische zaken. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de perfecte advocaat in Rouveen te vinden in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

Wij helpen je om je te assisteren met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Rouveen. Wegens deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Rouveen die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rouveen
 • Ontslag aanvechten in Rouveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Rouveen
 • Arbeidsrecht advocaat Rouveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rouveen
 • Strafrecht advocaat Rouveen
 • Letselschade advocaat Rouveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Rouveen
 • Civielrecht advocaat Rouveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rouveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rouveen

Een regionaal advocatenkantoor in Rouveen kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Rouveen inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is altijd gewenst, maar voornamelijk wanneer het gaat over lastige juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Rouveen is dat je natuurlijk een individu in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Rouveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Rouveen

Los van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Rouveen te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Rouveen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Rouveen te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Rouveen je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je enorm gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Rouveen, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rouveen

Een jurist in Rouveen mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Rouveen, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook middels een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je uitvoeren. Het is daarom belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rouveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rouveen.

Letselschade advocaat Rouveen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Rouveen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Rouveen te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Rouveen die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rouveen.

Letselschade advocaat Rouveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rouveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Rouveen

Als je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Rouveen in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Rouveen terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Rouveen te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rouveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rouveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rouveen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rouveen. Ondanks dat een echtscheiding een zeer emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Rouveen hebben gedurende dit traject. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rouveen? Een goede gegadigde opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Rouveen echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rouveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rouveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rouveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rouveen

Altijd bereikbaar voor aanvragen

10 mei 2022

Goed bereikbare raadsman gekregen, erg content.

- Cindy Groen

Altijd bereikbaar voor aanvragen

6 mei 2022

Prima bereikbare advocaat gekregen, erg tevreden.

- Femke Verhoeven

Proces tot een prima einde

29 april 2022

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Bastiaan Willems

Echtscheiding super geregeld

24 april 2022

Ingewikkelde schikking kritisch afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Marije Kuijpers

Verstand van regelgeving

12 april 2022

Zoals vermoed, heel erg professioneel.

- Arie de Wit

Gehele zaak vakkundig begeleid

8 april 2022

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Robert Bakker

Vakkundig en bedreven

31 maart 2022

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Petrus van Leeuwen

Kennis van zaken

23 maart 2022

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Claudia Jonker

Juridisch gewoon goed

20 maart 2022

De offertes rap na aanvraag binnen en daardoor snel en prima juridisch advies gekregen.

- Astrid van Vliet

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rouveen

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/

Maarwijck Advocaten Van

Weerdstraat 9
7941 XL Meppel
Nederland

0522 256 392
http://www.vanmaarwijck.nl/

Dommerholt Advocaten – Zwolle

Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Nederland

038 427 2020
http://www.dommerholt.nl/