Advocaat Schoonloo

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Schoonloo?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Schoonloo verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Schoonloo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Schoonloo gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Schoonloo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schoonloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ellertshaar, Papenvoort en Grolloo bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schoonloo

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Schoonloo? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Schoonloo te vinden voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Schoonloo die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schoonloo
 • Ontslag aanvechten in Schoonloo
 • Personen- en Familierecht advocaat Schoonloo
 • Arbeidsrecht advocaat Schoonloo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schoonloo
 • Strafrecht advocaat Schoonloo
 • Letselschade advocaat Schoonloo
 • Ondernemingsrecht advocaat Schoonloo
 • Civielrecht advocaat Schoonloo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schoonloo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schoonloo

Een regionaal advocatenkantoor in Schoonloo kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Schoonloo helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is doorgaans verlangd, maar vooral wanneer het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Schoonloo heb je altijd een mens die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Schoonloo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Schoonloo

Om de goede personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Schoonloo. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Schoonloo. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Schoonloo. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Schoonloo jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schoonloo

Een jurist in Schoonloo is niet altijd een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Schoonloo niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Schoonloo, kijk dan eerst zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Echter, hoe aardig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Het is daarom van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schoonloo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schoonloo.

Letselschade advocaat Schoonloo

Een letselschade advocaat in Schoonloo kan je begeleiden om een treffende schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Schoonloo helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Schoonloo is dat hij de hele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Schoonloo vindt je vrijblijvend, gunstig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schoonloo.

Letselschade advocaat Schoonloo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schoonloo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Schoonloo

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Schoonloo in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Schoonloo terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daardoor is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Schoonloo.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schoonloo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schoonloo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schoonloo

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Schoonloo. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Schoonloo hebben bij dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Schoonloo? Een goede gegadigde treffen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Schoonloo echt geweldig makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schoonloo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schoonloo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schoonloo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schoonloo

Altijd bereikbaar voor vragen

27 mei 2024

Top bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- Jan Vink

Correct verzorgd

22 mei 2024

Had in korte periode een mooie offerte op maat, geweldig!

- Guido de Jonge

Deskundige jurist

17 mei 2024

In minder dan no-time een kundige jurist. Bedankt!

- Hanneke Hoekstra

Vlug een deskundige prof

11 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die haarfijn wist wat mijn zaak benodigd had.

- Christian de Jonge

Vertrouwde partner

4 mei 2024

Betrouwbare partij gevonden die me adviseert. Aangenaam!

- Sabine Willems

Goedkoop is duurkoop

21 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vorige advocaat heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman ontdekt. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Jasper Molenaar

Goed geregeld.

16 april 2024

Begrijpelijk en snel. Dank je wel!

- Marianne Bosch

Rechtelijk gewoon top

13 april 2024

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Hendrikus de Wit

Echte deskundige binnen rechtsgebied

3 april 2024

Een echte professional gevonden. Dit zorgde voor zeer veel ontspanning.

- Nancy Scholten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schoonloo

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Advocaat Meijering

Wethouder Buningstraat 14
9404 AL Assen
Nederland

0592 869 019
http://www.amassen.nl/

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/