Advocaat De Kiel

Wil jij een professionele advocaat in De Kiel die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat De Kiel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit De Kiel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat De Kiel gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat De Kiel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Kiel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eesergroen, Westdorp en Ellertshaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Kiel

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in De Kiel? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in De Kiel te zoeken voor juridische zaken. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar misschien voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Met deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in De Kiel die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Kiel
 • Ontslag aanvechten in De Kiel
 • Personen- en Familierecht advocaat De Kiel
 • Arbeidsrecht advocaat De Kiel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Kiel
 • Strafrecht advocaat De Kiel
 • Letselschade advocaat De Kiel
 • Ondernemingsrecht advocaat De Kiel
 • Civielrecht advocaat De Kiel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Kiel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Kiel

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in De Kiel inschakelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een pro die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Zo goed als elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in De Kiel kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in De Kiel. Dit komt vooral door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch advies wil hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook altijd een verstandig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in De Kiel werkbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit De Kiel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit De Kiel

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in De Kiel, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in De Kiel zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een aanvaring eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in De Kiel. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in De Kiel grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Kiel

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in De Kiel. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in De Kiel. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in De Kiel niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in De Kiel kan je daarbij helpen.

Bekijk van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in De Kiel uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Kiel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Kiel.

Letselschade advocaat De Kiel

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in De Kiel je bijstaan. Het kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in De Kiel je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in De Kiel is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in De Kiel vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Kiel.

Letselschade advocaat De Kiel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Kiel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit De Kiel

Heb je een conflict met je werk of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in De Kiel krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. Professionaliteit is immers wel enorm aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand hoef je puur nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Kiel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Kiel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Kiel

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in De Kiel zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in De Kiel te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in De Kiel is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in De Kiel flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Kiel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Kiel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Kiel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Kiel

Aanrader!

6 juni 2024

Onbetwistbaar advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- Steven Jansen

Prima raadgeving gekregen!

29 mei 2024

Verhelderend advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Gerrit Janssen

Aanrader!

19 mei 2024

Helder advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Susanne Martens

Top geregeld

15 mei 2024

Had binnen korte tijd een goede aanbieding op maat, super!

- Rutger Hofman

Deskundige jurist

7 mei 2024

Direct de geschikte man ontdekt. Bedankt!

- Jelle Peeters

Precies zoals vermoed

3 mei 2024

Aanbieding was passend.

- Sander Mol

Convenant opgesteld

21 april 2024

Echtscheidingsconvenant was vlug verzorgd. Grandioos!

- Suzanne van de Ven

Onverwachts een forse schadeloosstelling toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

15 april 2024

- Joyce Kok

Echt een specialist

7 april 2024

Door mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Barbara Wolters

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Kiel

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Actio Advocaten

Hof van Parijs 10C
9403 DA Assen
Nederland

0528 820 030
http://www.actio.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/