Advocaat Schoonoord

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Schoonoord?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Schoonoord verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Schoonoord – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Schoonoord gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Schoonoord
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schoonoord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eesergroen, Ellertshaar en Odoornerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schoonoord

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Schoonoord? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Schoonoord te vinden voor juridische zaken. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij je positie, jouw behoefte en jou als persoon. Met deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Schoonoord die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schoonoord
 • Ontslag aanvechten in Schoonoord
 • Personen- en Familierecht advocaat Schoonoord
 • Arbeidsrecht advocaat Schoonoord
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schoonoord
 • Strafrecht advocaat Schoonoord
 • Letselschade advocaat Schoonoord
 • Ondernemingsrecht advocaat Schoonoord
 • Civielrecht advocaat Schoonoord
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schoonoord

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schoonoord

Een regionaal advocatenkantoor in Schoonoord kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Schoonoord inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra fijn wanneer het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Schoonoord heb je doorgaans een mens die in de buurt zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Schoonoord

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Schoonoord

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Schoonoord die je ook kunnen begeleiden, los van je vraagstuk. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw kwesties op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Schoonoord staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Schoonoord te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal verschil tussen de tarieven van advocaten. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Schoonoord je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Schoonoord, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schoonoord

Een jurist in Schoonoord mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Schoonoord, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet verrichten. Het is derhalve raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schoonoord?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schoonoord.

Letselschade advocaat Schoonoord

Mogelijk denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Schoonoord voor je te laten starten, echter dat kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Schoonoord te traceren. Het moet toch wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Schoonoord om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schoonoord.

Letselschade advocaat Schoonoord zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schoonoord zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Schoonoord

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Schoonoord. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. En zo ben je bovendien gegarandeerd van competent advies op maat.

Dan hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schoonoord.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schoonoord en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schoonoord

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare kwestie, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Schoonoord zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Schoonoord te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Schoonoord is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Schoonoord aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schoonoord in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schoonoord in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schoonoord

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schoonoord

Zoals verwacht

26 augustus 2022

Uitstekend aanbod gekregen.

- Maarten de Leeuw

Vlot een passende advocaat geregeld.

16 augustus 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- David de Graaf

Eindelijk

13 augustus 2022

Na weken afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Martinus Bosman

Afhandeling was persoonlijk

1 augustus 2022

Iedere stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Robertus van Loon

Meest deskundige jurist van het land

27 juli 2022

Klikte onmiddellijk fijn en heb samen met mijn jurist een klinkende zege behaald.

- Vanessa Dekker

Zoals verwacht

24 juli 2022

Aanbod was netjes.

- Linda Mulder

Zijn super bijgestaan in de procedure

17 juli 2022

De begeleiding gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Ruben van Dijk

Vertrouwelijke advocaat getroffen

10 juli 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Sylvia Janssen

Betrouwbare raadsman gevonden

29 juni 2022

Zeer solide en correct advies ontvangen van de advocaat.

- Remco Smeets

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schoonoord

Koning & Pover Advocaten

Odoornerstraat 13
9536 PK Ees
Nederland

0599 714 363
http://www.koningpover.nl/

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

Advocatenkantoor Mr. J. Dekens

Valtherweg 23
7873 AA Odoorn
Nederland

0591 513 700
http://www.dekens.nu/