Advocaat Odoornerveen

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Odoornerveen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Odoornerveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Odoornerveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Odoornerveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Odoornerveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Odoornerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eesergroen, Ellertshaar en Eeserveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Odoornerveen

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Odoornerveen? Het zoeken van de perfecte advocaat in Odoornerveen is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de allerbeste advocaat in Odoornerveen te vinden in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Odoornerveen. Wegens deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Odoornerveen die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Odoornerveen
 • Ontslag aanvechten in Odoornerveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Odoornerveen
 • Arbeidsrecht advocaat Odoornerveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Odoornerveen
 • Strafrecht advocaat Odoornerveen
 • Letselschade advocaat Odoornerveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Odoornerveen
 • Civielrecht advocaat Odoornerveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Odoornerveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Odoornerveen

Men vraagt zich vaak af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Odoornerveen een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hier aan een narigheden met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Odoornerveen kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Odoornerveen. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of mensen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Odoornerveen nuttig voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Odoornerveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Odoornerveen

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Odoornerveen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Odoornerveen. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde situatie of als je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Odoornerveen. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Odoornerveen overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Odoornerveen

Een jurist in Odoornerveen is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Odoornerveen niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Odoornerveen uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar hoe verstandig een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet voltrekken. Het is mogelijk raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Odoornerveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Odoornerveen.

Letselschade advocaat Odoornerveen

Wellicht denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Odoornerveen voor je te laten starten, maar dat kan tevens voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die kundige letselschade advocaat in Odoornerveen te vinden. Het moet zeker wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Odoornerveen om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Odoornerveen.

Letselschade advocaat Odoornerveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Odoornerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Odoornerveen

Heb je een dispuut met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Odoornerveen krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. Deskundigheid is namelijk wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische zaken.

Dan hoef je uitsluitend nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Odoornerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Odoornerveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Odoornerveen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Odoornerveen. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Odoornerveen hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Odoornerveen? Een goede gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Odoornerveen echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Odoornerveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Odoornerveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Odoornerveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Odoornerveen

Scheiding goed geregeld

11 november 2023

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Hanneke van Dongen

Juridische bijstand was plezierig

30 oktober 2023

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Hendrikus van der Heijden

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

25 oktober 2023

Er is in onze zaak door de advocaat gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Manon Smit

Echtscheidingsconvenant opgesteld

15 oktober 2023

In minder dan sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Evelien Kramer

Goed geregeld.

8 oktober 2023

Helder en vlot. Dank je wel!

- Ilona Gerritsen

Eindelijk

25 september 2023

Na lang afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Natasja van der Horst

Proces keurig begeleid

24 september 2023

Professionele hulp gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Pieter Kuipers

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

13 september 2023

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Marinus Schipper

Tijd voor actie

7 september 2023

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Super!

Offertes snel binnen*
De offertes waren snel ontvangen en daardoor konden we gauw met de advocaat in zee.

- Robert de Leeuw

Uitgelichte advocatenkantoren uit Odoornerveen

Koning & Pover Advocaten

Odoornerstraat 13
9536 PK Ees
Nederland

0599 714 363
http://www.koningpover.nl/

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/