Advocaat Schouwerzijl

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Schouwerzijl die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Schouwerzijl verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Schouwerzijl – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Schouwerzijl gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Schouwerzijl
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schouwerzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eenrum, Mensingeweer en Warfhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schouwerzijl

Als je een advocaat in Schouwerzijl zoekt, heeft dat gewoonlijk een aanleiding. Regelmatig gaan advocaten gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Schouwerzijl als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Schouwerzijl een project die van belang is. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En iemand die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het slim is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel behoorlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Schouwerzijl en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Hiernaast huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Enkel daarom al is het vinden van de beste advocaat in Schouwerzijl een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je enorm in je speurtocht naar een praktische advocaat in Schouwerzijl. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schouwerzijl
 • Ontslag aanvechten in Schouwerzijl
 • Personen- en Familierecht advocaat Schouwerzijl
 • Arbeidsrecht advocaat Schouwerzijl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schouwerzijl
 • Strafrecht advocaat Schouwerzijl
 • Letselschade advocaat Schouwerzijl
 • Ondernemingsrecht advocaat Schouwerzijl
 • Civielrecht advocaat Schouwerzijl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schouwerzijl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schouwerzijl

Een plaatselijk advocatenkantoor in Schouwerzijl kan absoluut oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Schouwerzijl inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Schouwerzijl is dat je natuurlijk iemand in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Schouwerzijl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Schouwerzijl

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Schouwerzijl te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Schouwerzijl staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het goed om verschillende advocaten in Schouwerzijl te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Schouwerzijl je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk belangrijk, zeker wanneer de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je snel een bijpassend aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Schouwerzijl, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schouwerzijl

Een jurist in Schouwerzijl is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Schouwerzijl, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe fijn een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet verrichten. Het is derhalve noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schouwerzijl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schouwerzijl.

Letselschade advocaat Schouwerzijl

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Schouwerzijl je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Schouwerzijl assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Schouwerzijl is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Schouwerzijl vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schouwerzijl.

Letselschade advocaat Schouwerzijl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schouwerzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Schouwerzijl

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Schouwerzijl in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Schouwerzijl terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Schouwerzijl te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schouwerzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schouwerzijl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schouwerzijl

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook indien je goed uit elkaar gaat. Logischerwijs is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Schouwerzijl zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Schouwerzijl te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Schouwerzijl is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Schouwerzijl allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schouwerzijl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schouwerzijl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schouwerzijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schouwerzijl

Werkelijke expert binnen rechtsgebied

6 november 2023

Een echte pro getroffen. Dit zorgde voor heel veel kalmte.

- Natascha Hoekstra

Rechtszaak tot een prima einde

4 november 2023

Professionele ondersteuning gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Pascal van de Velde

Goedkoop is duurkoop

24 oktober 2023

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Thijs Smeets

Oprecht een expert

12 oktober 2023

Dankzij mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Michiel de Lange

Uitblinker in zijn vakgebied

4 oktober 2023

Door mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schade-uitkering gekregen voor opgelopen verwonding.

- Annemieke Gerritsen

Rechtelijke raad

28 september 2023

Onmiskenbaar deskundige advocaat gevonden. Deze hielp zeer veel.

- Susanne Boer

Verstand van zaken

21 september 2023

Zoals gehoopt, uitermate vakkundig.

- Pieter Meijer

Het juridisch onderzoeken van de zaak was essentieel.

14 september 2023

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Evelien Evers

Prima advies gekregen!

4 september 2023

Helder advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Adriana Kuijpers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schouwerzijl

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/