Advocaat Sint Joost

Wil jij een top advocaat in Sint Joost die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Sint Joost verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sint Joost – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Sint Joost gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Sint Joost
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sint Joost, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Buchten, Holtum en Nieuwstadt bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sint Joost

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Sint Joost zoekt, je grofweg niet in een beste gemoedstoestand bent. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Sint Joost een vervelende. Toch wil je een handige advocaat in Sint Joost zoeken. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Sint Joost is immers de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Bovendien is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Vandaar is het kiezen van een handige advocaat in Sint Joost een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Sint Joost je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sint Joost
 • Ontslag aanvechten in Sint Joost
 • Personen- en Familierecht advocaat Sint Joost
 • Arbeidsrecht advocaat Sint Joost
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sint Joost
 • Strafrecht advocaat Sint Joost
 • Letselschade advocaat Sint Joost
 • Ondernemingsrecht advocaat Sint Joost
 • Civielrecht advocaat Sint Joost
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sint Joost

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sint Joost

Een plaatselijk advocatenkantoor in Sint Joost kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Sint Joost helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig wanneer het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Sint Joost heb je altijd een mens die in de buurt zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Sint Joost

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Sint Joost

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Sint Joost die je verder kunnen bijstaan, los van je probleemgeval. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Sint Joost.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Sint Joost te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Sint Joost je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm bepalend, zeker wanneer de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je snel een geschikt aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Sint Joost, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sint Joost

Een jurist in Sint Joost is niet altijd een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Sint Joost, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag een paar procedures niet voor je voltrekken. Het is zodoende raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sint Joost?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sint Joost.

Letselschade advocaat Sint Joost

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Sint Joost voor je te laten starten, echter dit kan tevens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Sint Joost te vinden. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Sint Joost die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sint Joost.

Letselschade advocaat Sint Joost zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sint Joost zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Sint Joost

Wanneer je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Sint Joost in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Sint Joost heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Sint Joost te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sint Joost.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sint Joost en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sint Joost

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sint Joost. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Sint Joost hebben bij dit traject. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sint Joost? Een goede kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Sint Joost echt volstrekt makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sint Joost in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sint Joost in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sint Joost

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sint Joost

Inhoudelijk en professioneel.

7 september 2023

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daarom snel en kritisch juridisch advies ontvangen.

- Edwin Meijer

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

31 augustus 2023

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Saskia Boer

Eenvoudig goed

22 augustus 2023

Begrijpelijk en vlot. Bedankt!

- Sabrina de Boer

Echtscheiding super geregeld

16 augustus 2023

Complexe schikking goed afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Sanne van den Heuvel

Uiteindelijk gerechtigheid

12 augustus 2023

Na weken afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Maartje Bos

Altijd bereikbaar voor aanvragen

26 juli 2023

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel fijn.

- Niels Verbeek

Kei in zijn discipline

17 juli 2023

Dankzij mijn raadsman een ijzersterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schade-uitkering gekregen voor opgelopen blessure.

- Gerrit Bos

Ontslag op staande voet voorkomen

14 juli 2023

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Sandra van den Bosch

Enorm professioneel

9 juli 2023

Een werkelijke prof getroffen. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Hendrika Bosman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sint Joost

Advocatenkantoor Consigliera

Graaf 29
6101 CC Echt
Nederland

046 451 5221
https://www.consigliera.nl/

Mulders Advocaten

Houtstraat 56
6102 BK Echt
Nederland

0475 419 419
https://www.mulders-advocaten.nl/

Hilkens Advocaten

Wilhelminalaan 232
6101 JL Echt
Nederland

0475 485 080
http://www.hilkens.nl/