Advocaat Holtum

Behoefte aan een professionele advocaat in Holtum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Holtum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Holtum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Holtum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Holtum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holtum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Limbricht, Einighausen en Guttecoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Holtum

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Holtum? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Holtum te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de beste advocaat in Holtum te zoeken in het forse aanbod wat er te vinden is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Holtum. Vanwege deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Holtum die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Holtum
 • Ontslag aanvechten in Holtum
 • Personen- en Familierecht advocaat Holtum
 • Arbeidsrecht advocaat Holtum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Holtum
 • Strafrecht advocaat Holtum
 • Letselschade advocaat Holtum
 • Ondernemingsrecht advocaat Holtum
 • Civielrecht advocaat Holtum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Holtum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Holtum

Men vraagt zich vaak af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Holtum een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat veelal goed van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Holtum kan je dan verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Holtum. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raad wil hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook natuurlijk een goed idee, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Holtum toepasbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Holtum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Holtum

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Holtum, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Holtum zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk geding voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Wanneer je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer aardig van pas.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde toestand of als je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Holtum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Holtum overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Holtum

Een jurist in Holtum mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Holtum verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Holtum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Holtum.

Letselschade advocaat Holtum

Soms denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Holtum voor je te laten beginnen, echter dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Holtum te traceren. Het moet toch wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Holtum die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Holtum.

Letselschade advocaat Holtum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Holtum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Holtum

Heb je een dispuut met je werk of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Het is uiteraard een fatsoenlijk plan om offertes op te vragen bij de verscheidene advocatenkantoren in de buurt. Uitsluitend zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Holtum. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel buitengewoon fijn voor bij juridische zaken.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Holtum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Holtum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Holtum

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Holtum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Holtum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Holtum is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Holtum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Holtum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Holtum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Holtum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Holtum

Verstand van de wet

25 februari 2024

Zoals gehoopt, zeer professioneel.

- Robert de Bruijn

Oprecht een deskundige

18 februari 2024

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de schade-uitkering was indrukwekkend, dankzij mijn advocaat!

- Daniël Kuijpers

Royale schadeloosstelling gekregen

16 februari 2024

- Angelique van der Horst

Verstand van zaken

10 februari 2024

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Jelle Hendriks

Inhoudelijk en professioneel.

25 januari 2024

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daarom snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Paul Smits

Een professional die snapt waar die het over heeft

20 januari 2024

Gauw de passende man ontdekt. Buitengewoon!

- Leonie van den Heuvel

Convenant opgemaakt

10 januari 2024

In sommige ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Grandioos!

- Jelle van Loon

Top gegaan

3 januari 2024

Snel de juiste persoon ontdekt, prettig!

- Gerrit de Groot

Tijd voor actie

29 december 2023

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Begeleiding was top

- Steven van der Horst

Uitgelichte advocatenkantoren uit Holtum

Dreessen Advocaten

Wilhelminastraat 36-1
6131 KR Sittard
Nederland

046 458 1882
http://www.dreessenadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Kramer

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

046 400 8504
http://www.kramerbijloos.nl/

Cohen Advocatuur

Rijksweg Noord 91
6131 CK Sittard
Nederland

046 303 0038
http://www.roncohen.eu/