Advocaat Sint Philipsland

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Sint Philipsland?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Sint Philipsland verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sint Philipsland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Sint Philipsland gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Sint Philipsland
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sint Philipsland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oud Vossemeer, Scherpenisse en Sint Maartensdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sint Philipsland

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Sint Philipsland? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Sint Philipsland te zoeken voor juridische dingen. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds aangenaam is, maar ook voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij je positie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij deze tips is het denkbaar om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Sint Philipsland die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sint Philipsland
 • Ontslag aanvechten in Sint Philipsland
 • Personen- en Familierecht advocaat Sint Philipsland
 • Arbeidsrecht advocaat Sint Philipsland
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sint Philipsland
 • Strafrecht advocaat Sint Philipsland
 • Letselschade advocaat Sint Philipsland
 • Ondernemingsrecht advocaat Sint Philipsland
 • Civielrecht advocaat Sint Philipsland
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sint Philipsland

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sint Philipsland

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Sint Philipsland regelen een juiste optie is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het loon of bij een gedwongen ontslag. Bijna iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Sint Philipsland kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Sint Philipsland. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens doorgaans een goed idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Sint Philipsland inzetbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Sint Philipsland

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Sint Philipsland

Om de juiste personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Sint Philipsland. Advocaten in Sint Philipsland zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus primair om zaken die niet alleen met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een onenigheid allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer flink van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Sint Philipsland. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Sint Philipsland voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sint Philipsland

Een jurist in Sint Philipsland mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Sint Philipsland verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet voltrekken. Het is derhalve belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sint Philipsland?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sint Philipsland.

Letselschade advocaat Sint Philipsland

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Sint Philipsland wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die goede letselschade advocaat in Sint Philipsland te vinden. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Sint Philipsland om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sint Philipsland.

Letselschade advocaat Sint Philipsland zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sint Philipsland zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Sint Philipsland

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Louter zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Sint Philipsland. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je situatie. Bekwaamheid is immers wel zeer prettig voor bij juridische affaires.

Vervolgens is een consult vaak de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sint Philipsland.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sint Philipsland en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sint Philipsland

Een echtscheiding is per sé een uitermate pijnlijke en nare zaak, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Sint Philipsland zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Sint Philipsland te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Sint Philipsland is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Sint Philipsland aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sint Philipsland in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sint Philipsland in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sint Philipsland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sint Philipsland

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

23 april 2024

Binnen een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Marleen Boer

Heb door mijn advocaat een uiterst keurig bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daarom een stuk lager.

19 april 2024

- Iris Schouten

Rechtzaak gewonnen!

13 april 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Diana Bos

Echtscheiding goed begeleid

6 april 2024

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Wilhelmus Evers

Goedkoop is duurkoop

30 maart 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Jessica Jacobs

Begeleiding was geweldig

23 maart 2024

De begeleiding tijdens de procedure was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Nicole Kramer

Afhandeling was persoonlijk

16 maart 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Chantal Post

Super verlopen

4 maart 2024

Snel de geschikte persoon gevonden, prettig!

- Yvonne Verbeek

Meest vakkundige advocaat van Holland

27 februari 2024

Klikte meteen goed en heb samen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Marco Janssen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sint Philipsland

Knoester & Kuit Advocaten

Burgemeester van Loonstraat 73
4651 CC Steenbergen
Nederland

0167 521 508
http://www.knoesterenkuit.nl/

Advocatenkantoor Temmen

Lievenshovelaan 12
4623 TA Bergen op Zoom
Nederland

0164 273 388
http://www.advocatenkantoor-temmen.nl/

Marleen Janse, Advocatuur & Mediation

Parallelweg 9
4661 KJ Halsteren
Nederland

0164 700 254
http://www.marleenjanse.nl/