Advocaat Smilde

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Smilde die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Smilde verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Smilde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Smilde gezocht?

Een advocaat uit Smilde vinden

Advocaat Smilde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Smilde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zeijerveen, Zeijen en Zeijerveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Smilde

Als je een advocaat in Smilde zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Regelmatig gaan juristen samen met nare incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Smilde als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Smilde een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Smilde en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Hiernaast huur je een advocaat veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Dus is het zoeken van een handige advocaat in Smilde een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Smilde je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Smilde
 • Ontslag aanvechten in Smilde
 • Personen- en Familierecht advocaat Smilde
 • Arbeidsrecht advocaat Smilde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Smilde
 • Strafrecht advocaat Smilde
 • Letselschade advocaat Smilde
 • Ondernemingsrecht advocaat Smilde
 • Civielrecht advocaat Smilde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Smilde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Smilde

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Smilde een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een prof die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Smilde kan je hier uitstekend bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Smilde. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens meestal een verstandig idee, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Smilde inzetbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Smilde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Smilde

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Smilde die je ook kunnen assisteren, los van je vraagstuk. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Smilde staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Smilde te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Smilde je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je onmiddellijk een fatsoenlijk aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Smilde, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Smilde

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Smilde. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Smilde. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Smilde niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Smilde kan je daarbij helpen.

Bekijk van tevoren wel altijd even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Smilde uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Smilde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Smilde.

Letselschade advocaat Smilde

Een letselschade advocaat in Smilde kan je assisteren om een passende vergoeding te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere oorzaak hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Smilde je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Smilde is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een spoedig herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Smilde vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Smilde.

Letselschade advocaat Smilde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Smilde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Smilde

Als je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Smilde in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Smilde heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Smilde te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Smilde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Smilde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Smilde

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Smilde zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Smilde te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Smilde is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Smilde allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Smilde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Smilde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Smilde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Smilde

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

4 mei 2024

Top bereikbare advocaat gekregen, zeer content.

- Jasper van der Meulen

Meest vakkundige jurist van Nederland

22 april 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Patrick van Vliet

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

15 april 2024

Dankzij mijn jurist het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Sharon van de Wal

Grote schadevergoeding bij letsel

13 april 2024

- Inge van de Veen

Aanrader!

1 april 2024

Een aanrader, een helder verhaal en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Claudia Post

Inderdaad zoals vermoed

27 maart 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Jacoba Blom

Gewoon goed

23 maart 2024

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Bedankt!

- Angela Koning

Kennis van de wet

10 maart 2024

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Pieter de Koning

Rechtelijk gewoon top

3 maart 2024

De offertes snel na verzoek binnenshuis en daardoor snel en kritisch rechtelijk advies ontvangen.

- Tim Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Smilde

CJB Advocatuur

Bunnerzandweg 2
9494 TJ Yde
Nederland

0592 422 416
http://www.cjbadvocatuur.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/