Advocaat Spaubeek

Wil jij een professionele advocaat uit Spaubeek die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Spaubeek verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Spaubeek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Spaubeek gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Spaubeek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Spaubeek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nuth, Wijnandsrade en Schinnen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Spaubeek

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Spaubeek? Het vinden van de perfecte advocaat in Spaubeek is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Spaubeek. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Spaubeek die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Spaubeek
 • Ontslag aanvechten in Spaubeek
 • Personen- en Familierecht advocaat Spaubeek
 • Arbeidsrecht advocaat Spaubeek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Spaubeek
 • Strafrecht advocaat Spaubeek
 • Letselschade advocaat Spaubeek
 • Ondernemingsrecht advocaat Spaubeek
 • Civielrecht advocaat Spaubeek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Spaubeek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Spaubeek

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Spaubeek inschakelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat vaak goed van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Zo goed als elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Spaubeek kan je hier uitstekend bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Spaubeek. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wilt hebben over deze specifieke zaak. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook altijd een aardig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Spaubeek is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Spaubeek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Spaubeek

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Spaubeek te vinden. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Spaubeek.

Evengoed is het verstandig om allerlei advocaten in Spaubeek te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Spaubeek je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm belangrijk, zeker indien de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk een behoorlijk aanbod. Via ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Spaubeek, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Spaubeek

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Spaubeek. Je kunt een jurist in Spaubeek namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Spaubeek niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Spaubeek kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Spaubeek de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Spaubeek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Spaubeek.

Letselschade advocaat Spaubeek

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Spaubeek je helpen. Dat kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere reden. Een letselschade advocaat in Spaubeek assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een behoorlijk uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Spaubeek is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Spaubeek vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Spaubeek.

Letselschade advocaat Spaubeek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Spaubeek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Spaubeek

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Spaubeek in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Spaubeek heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daarom is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Spaubeek.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Spaubeek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Spaubeek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Spaubeek

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende zaak, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden partners een degelijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Spaubeek zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Spaubeek te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Spaubeek is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Spaubeek veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Spaubeek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Spaubeek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Spaubeek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Spaubeek

Meest vakkundige raadsman van Holland

19 februari 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn raadsman en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Diana Jonker

Werkelijke specialist in rechtsgebied

12 februari 2024

Een werkelijke pro getroffen. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Caroline Vermeulen

Vakkundige raadsman

5 februari 2024

Gauw de geschikte man gevonden. Geweldig!

- Karin de Bruijn

Juridisch gewoon top

26 januari 2024

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daardoor snel en kritisch juridisch advies gekregen.

- Nancy Willemsen

Geding tot een prima einde

16 januari 2024

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Michael Martens

Aanrader!

10 januari 2024

Helder advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Sylvia de Ruiter

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

4 januari 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Femke van der Meer

Vlot en passende advocaat gevonden

29 december 2023

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Super!

- Caroline de Groot

Vakkundig en ervaren

21 december 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Anouk Bos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Spaubeek

Crombag Oehlen Advocaten

Wolfeynde 4
6191 EB Beek
Nederland

046 457 0820
http://www.crombagoehlen.nl/

Clerx Van Roy Advocaten

Van Sonsbeecklaan 48
6191 JM Beek
Nederland

046 436 3388
http://www.clerxvanroyadvocaten.nl/

Advocatenpraktijk Nymeijer

Agnes Printhagenstraat 32
6161 EK Geleen
Nederland

046 474 0296
http://www.advocaatnymeijer.nl/