Advocaat Schinnen

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Schinnen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Schinnen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Schinnen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Schinnen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Schinnen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schinnen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bingelrade, Amstenrade en Oirsbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schinnen

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Schinnen? Het vinden van de allerbeste advocaat in Schinnen is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar ook voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Schinnen. Met deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Schinnen die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schinnen
 • Ontslag aanvechten in Schinnen
 • Personen- en Familierecht advocaat Schinnen
 • Arbeidsrecht advocaat Schinnen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schinnen
 • Strafrecht advocaat Schinnen
 • Letselschade advocaat Schinnen
 • Ondernemingsrecht advocaat Schinnen
 • Civielrecht advocaat Schinnen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schinnen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schinnen

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Schinnen regelen een geschikte optie is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat meestal prima van pas. Denk hier aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Schinnen kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Schinnen. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of particulieren met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Schinnen nuttig voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Schinnen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Schinnen

Om de geschikte personen in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Schinnen. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Schinnen. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Schinnen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Schinnen jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schinnen

Een jurist in Schinnen mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Schinnen, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook met een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Echter, hoe goed een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schinnen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schinnen.

Letselschade advocaat Schinnen

Loop je bij een ongeluk waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Schinnen je begeleiden. Het kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een andere aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Schinnen je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Schinnen is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Schinnen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schinnen.

Letselschade advocaat Schinnen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schinnen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Schinnen

Heb je een dispuut met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een verstandig idee om offertes aan te vragen bij de verscheidene bedrijven in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Schinnen krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je kwestie. Professionaliteit is namelijk wel erg fijn voor bij juridische zaken.

Dan hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schinnen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schinnen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schinnen

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Schinnen zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Schinnen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Schinnen is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Schinnen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schinnen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schinnen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schinnen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schinnen

Echtscheidingsconvenant afgehandeld

17 juni 2024

Convenant was snel geregeld. Top!

- Franciscus van der Meulen

Gepaste juridische ondersteuning

9 juni 2024

Geholpen door een persoon die heel erg met me meeleeft, zeer prettig.

- Pieter Mol

Forse schadevergoeding gekregen

3 juni 2024

- Anita Kuipers

Raadsman met verstand

30 mei 2024

Geweldig goed rechtelijk raad op maat ontvangen. Dat scheelde zeer veel.

- Daniëlle Post

Vakkundige advocaat

22 mei 2024

Direct de geschikte man gevonden. Buitengewoon!

- Johannes van de Brink

Stevige schadeloosstelling gekregen

15 mei 2024

- Johanna van den Bosch

Echtscheidingsconvenant opgesteld

6 mei 2024

In minder dan enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Formidabel!

- Tim Sanders

Inhoudelijk en bekwaam.

1 mei 2024

De offertes snel na aanvraag binnen en daarom snel en goed rechtelijk advies ontvangen.

- Natascha Willemsen

Snel en passende raadsman gevonden

23 april 2024

Ondanks de haast kwestie een raadsman gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Super!

- Björn van de Velden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schinnen

Dreessen Advocaten

Wilhelminastraat 36-1
6131 KR Sittard
Nederland

046 458 1882
http://www.dreessenadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Kramer

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

046 400 8504
http://www.kramerbijloos.nl/

Cohen Advocatuur

Rijksweg Noord 91
6131 CK Sittard
Nederland

046 303 0038
http://www.roncohen.eu/