Advocaat Sprundel

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Sprundel?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Sprundel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sprundel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Sprundel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Sprundel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sprundel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wernhout, Achtmaal en Etten Leur bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sprundel

Indien je een advocaat in Sprundel zoekt, heeft dat gewoonlijk een oorzaak. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Sprundel een nare. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Sprundel een karwei die belangrijk is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Sprundel is immers de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Daarnaast huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het kiezen van een handige advocaat in Sprundel een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Sprundel je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sprundel
 • Ontslag aanvechten in Sprundel
 • Personen- en Familierecht advocaat Sprundel
 • Arbeidsrecht advocaat Sprundel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sprundel
 • Strafrecht advocaat Sprundel
 • Letselschade advocaat Sprundel
 • Ondernemingsrecht advocaat Sprundel
 • Civielrecht advocaat Sprundel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sprundel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sprundel

Een regionaal advocatenkantoor in Sprundel kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Sprundel inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is altijd gewenst, maar vooral als het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Sprundel is dat je doorgaans een persoon in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Sprundel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Sprundel

Om de geschikte persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Sprundel. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Sprundel. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Sprundel. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Sprundel grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sprundel

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Sprundel. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Sprundel. Er zijn namelijk enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Sprundel een optie.

Controleer vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Sprundel verricht kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sprundel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sprundel.

Letselschade advocaat Sprundel

Een letselschade advocaat in Sprundel kan je bijstaan om een passende schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misser of een overige reden. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Sprundel je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is daarom een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Sprundel is dat hij de gehele procesvoering voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Sprundel vindt je vrijblijvend, gunstig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sprundel.

Letselschade advocaat Sprundel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sprundel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Sprundel

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Sprundel in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Sprundel heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist vandaar is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Sprundel.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sprundel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sprundel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sprundel

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare aangelegenheid, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Sprundel zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Sprundel te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Sprundel is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Sprundel aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sprundel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sprundel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sprundel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sprundel

Procedure gewonnen!

1 mei 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Wendy de Boer

Professionele en ervaren

23 april 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Tessa Prins

Domweg perfect

18 april 2024

Geweldige raadsman, zoals ik had gewenst.

- Barbara Willemsen

Moment voor actie

13 april 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!

Na opvragen offertes gauw ontvangen*
Vlug de offertes gehad en een juiste advocaat gevonden.

- Bianca Kuiper

Juridische assistentie was aangenaam

6 april 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Rob de Haan

Betrouwbare raadsman gevonden

24 maart 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Barry Peeters

Zijn super bijgestaan in de procedure

22 maart 2024

De afhandeling tijdens de procedure was super en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Maurice de Graaf

Moment voor actie

12 maart 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Offertes vlot binnen*
Vlug de offertes gekregen en een passende jurist gevonden.

- Ilse Hendriks

Echtscheidingsconvenant geregeld

4 maart 2024

Convenant was zo overeengekomen. Top!

- Adriaan van den Heuvel

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sprundel

Advocatenkantoor Hofland

Oude Bredaseweg 64
4872 AG Etten-Leur
Nederland

076 501 3171
http://www.advocatenkantoorhofland.nl/

Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Bredaseweg 161
4872 LA Etten-Leur
Nederland

076 502 2080
http://www.ak-advocaten.eu/

Advocatenkantoor Dictus

Stationsstraat 5
4731 GM Oudenbosch
Nederland

0165 316 920
https://advocatenkantoordictus.nl/