Advocaat Stokkum

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Stokkum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Stokkum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Stokkum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Stokkum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Stokkum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stokkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Braamt, S Heerenberg en Lengel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Stokkum

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Stokkum? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Stokkum is nog niet zo eenvoudig. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Stokkum te zoeken in het forse aanbod wat er te vinden is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Stokkum. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Stokkum die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Stokkum
 • Ontslag aanvechten in Stokkum
 • Personen- en Familierecht advocaat Stokkum
 • Arbeidsrecht advocaat Stokkum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Stokkum
 • Strafrecht advocaat Stokkum
 • Letselschade advocaat Stokkum
 • Ondernemingsrecht advocaat Stokkum
 • Civielrecht advocaat Stokkum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Stokkum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Stokkum

Een regionaal advocatenkantoor in Stokkum kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Stokkum helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Stokkum heb je altijd een persoon die in de buurt zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Stokkum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Stokkum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Stokkum die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je probleemgeval. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Stokkum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Stokkum te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Stokkum je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het huren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct een passend aanbod. Langs ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in Stokkum, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Stokkum

Een jurist in Stokkum mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Stokkum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Stokkum verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Maar hoe aardig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is daarom noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Stokkum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Stokkum.

Letselschade advocaat Stokkum

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Stokkum voor je te laten starten, maar dat kan ook voor narigheden zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Stokkum te vinden. Je zoekt overigens wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Stokkum om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Stokkum.

Letselschade advocaat Stokkum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Stokkum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Stokkum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is natuurlijk een prima plan om offertes op te vragen bij de diverse bureaus in de regio. Uitsluitend zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Stokkum. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je bovendien gegarandeerd van competent advies op maat.

Aansluitend is een consultgesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Stokkum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Stokkum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Stokkum

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Stokkum. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Stokkum hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Stokkum? Een juiste gegadigde treffen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Stokkum echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Stokkum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Stokkum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Stokkum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Stokkum

Vlot en juiste advocaat gevonden

7 september 2023

Ondanks de spoed kwestie een raadsman gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Top!

- Ingrid van Dijk

Snel een bijpassende advocaat geregeld.

31 augustus 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Manon Brouwer

Eind goed, al goed

21 augustus 2023

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Eva van der Meer

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

17 augustus 2023

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Deborah Hermans

Echtscheiding goed begeleid

9 augustus 2023

Complexe overeenkomst goed afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Petrus Dijkstra

Super verlopen

27 juli 2023

Had in korte tijd een mooie aanbieding op maat, fantastisch!

- Simon de Vos

Daadwerkelijk een kenner

22 juli 2023

Een zware periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de compensatie was indrukwekkend, door mijn jurist!

- Richard Hermans

Zoals bedacht

16 juli 2023

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Anne de Wit

Vertrouwde partner

6 juli 2023

Vertrouwde partij gevonden die me bijstaat. Prettig!

- Jacqueline Sanders

Uitgelichte advocatenkantoren uit Stokkum

Du Plessis Letselschade Advocatuur

Oudste Poortstraat 7
7041 AP 's-Heerenberg
Nederland

0314 843 984
https://www.duplessis-letselschade.nl/

Rechtsanwälte Scholten, Oberem & Partner – SOP

Bensdorpstraße 14
47533 Kleve
Duitsland

+49 2821 976720
https://www.rae-sop.de/

Sanders Advocatenkantoor

J.F. Kennedylaan 101-A
7001 CZ Doetinchem
Nederland

0314 363 930
https://www.advocatenuurtarief.nl/Gelderland/doetinchem/Advocatenkantoor-Sanders-3032