Advocaat T Waar

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit T Waar die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat T Waar verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit T Waar – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat T Waar gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat T Waar
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in T Waar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Borgsweer, Termunterzijl en Wagenborgen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat T Waar

Indien je een advocaat in T Waar zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Veelal gaan advocaten gepaard met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in T Waar als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de passende advocaat in T Waar een klus die van belang is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in T Waar en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Hiernaast huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het vinden van de beste advocaat in T Waar een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je enorm in je expeditie naar een geschikte advocaat in T Waar. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden T Waar
 • Ontslag aanvechten in T Waar
 • Personen- en Familierecht advocaat T Waar
 • Arbeidsrecht advocaat T Waar
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat T Waar
 • Strafrecht advocaat T Waar
 • Letselschade advocaat T Waar
 • Ondernemingsrecht advocaat T Waar
 • Civielrecht advocaat T Waar
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat T Waar

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor T Waar

Een plaatselijk advocatenkantoor in T Waar kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in T Waar inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom indien het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in T Waar is dat je altijd nog een mens in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit T Waar

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van T Waar

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in T Waar te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in T Waar.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in T Waar te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in T Waar je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk van belang, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een geschikt aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in T Waar, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist T Waar

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in T Waar. Je kunt een jurist in T Waar wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in T Waar kan je hiermee helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in T Waar de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in T Waar?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in T Waar.

Letselschade advocaat T Waar

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in T Waar voor je te laten werken, maar dat kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in T Waar te treffen. Het moet tenslotte wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in T Waar om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio T Waar.

Letselschade advocaat T Waar zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat T Waar zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in T Waar

Indien je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in T Waar in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in T Waar terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in T Waar te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit T Waar.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit T Waar en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat T Waar

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in T Waar. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in T Waar wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in T Waar? Een juiste gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in T Waar echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit T Waar in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit T Waar in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

T Waar

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in T Waar

Simpelweg uitstekend

1 juni 2024

Geweldige raadsman, zoals ik had gewenst.

- Nathalie Huisman

Goed begeleid van start tot einde traject

19 mei 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Koen Bos

Echtscheiding goed begeleid

12 mei 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Sharon Vos

Top geregeld

7 mei 2024

Snel de geschikte persoon ontdekt, aangenaam!

- Jacob de Koning

Geweldenaar in zijn vakgebied

1 mei 2024

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was flink, door mijn jurist!

- Wouter de Vos

Een prof die weet waar hij het over heeft

26 april 2024

Binnen no-time een vakkundige raadsman. Geweldig!

- Patricia van der Linden

Vertrouwde partij

16 april 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Fantastisch!

- Ramona Sanders

Afhandeling was geweldig

9 april 2024

De afwikkeling tijdens de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Johannes Veenstra

Aanrader!

6 april 2024

Helder advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie goed geregeld.

- Tom de Bruijn

Uitgelichte advocatenkantoren uit T Waar

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/